Jun 8, 2012

TARIAN LUCAH DI BERTAM.. PEMUDA PAS HENTAM PKR MORAL MENJIJIKKAN..!!







Penganjuran Tarian 'Bertam Nite 2012' anjuran PKR baru2 ini telah mengejutkan beberapa pihak terutamanya penyokong2 PAS. Malah alasan skrip yang seringkali digunakan Pimpinan Parti tersebut atas nama sabotaj tidak mampu digunapakai.

Pemuda PAS Penang telah tampil mengkritik PKR yang disifatkan mereka Hipokrit dalam mengakui kesilapan menganjur Program Hiburan melampaui batasan atas tiket Parti.

Kenyataan wakil Pemuda PAS Penang menerusi Setiausahanya Afnan Hamimi Taib Azamudden telah mendesak Pakatan mengambil tindakan tegas dalam memastikan penganjuran Program2 Hiburan sebegini tidak lagi berlaku.

 Ia telah menyebabkan timbulnya satu bentuk maksiat yang dilihat tidak menjadi masalah dalam prinsip parti pimpinan Anwar Ibrahim tersebut.






"Jika dikatakan ada unsur sabotaj sekalipun, sepatutnya pihak penganjur perlu segera menghentikan tarian tersebut dan tidak membiarkan ianya terus berlangsung sehingga menjadi tatapan hadirin dan dirakam secara bebas,” kata Afnan.

"Pihak penganjur juga mesti tegas mengambil tindakan kepada pihak yang melakukan sabotaj jika benar ianya satu sabotaj untuk merosakkan imej pimpinan muslim dalam PR khasnya dari PAS," tambah beliau.



5 comments:

Anonymous said...

Salah siapa anak-anak murid???Salah UMNO..betul..

Anonymous said...

Betul tu, salah UMNO sebab siarkan perkara maksiat PGayR ni.... kalau pro-UMNO tak siarkan tentu UMNO tak bersalah...

Kah kah kah kah kah kah

Anonymous said...

Semua salah UMNO la ni...awat la yang UMNO buat lagu ni...tak baik tau...esok esok nanti kalu spenda hilang di penyidai rumah depa pun depa nanti kata UMNO punya angkara la ni...dah terang lagi bersuluh pun UMNO jugak yang salah..apa la...narrow minded punya orang...puiiiiiiii..!!!!!

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous said...

dapatkan komisen tanpa keluar modal.hanya promote link http://fastcommission.weebly.com/

Powered by Blogger.