Jun 29, 2012

SOKONG LGBT - MARINA MAHATHIR SECARA LIVE KENA WARNING DGN BAPAK SENDIRI..!!


Bekas PM Tun Dr Mahathir Mohamed telah mengingatkan anaknya Datin Paduka Marina agar berhati2 dalam menyatakan sokongan secara terbuka dalam mana2 badan hanya dek kerana mahu bergerak atas nama 'Human Right'.

Apatah lagi sokongan tersebut diberikan terhadap Kumpulan yang memperjuangkan hak kebebasan suara Pro LGBT dikepalai Ambiga.

"Saya berharap dia akan sedar apa yang dia lakukan adalah tidak baik untuk diri sendiri dan imej keluarga. Beliau juga harus peka tentang adik kandungnya Datuk Mukhriz yang memegang jawatan dalam Kerajaan.

Bekas Perdana Menteri itu berkata demikian dalam satu temu bual dengan stesen televisyen dalam talian - Observer Malaysia (MobTV).

"Mungkin ia adalah kerana dia tidak mempunyai cita-cita supaya dia bercakap menerusi fikirannya. Saya tidak boleh bersetuju dengan perkara-perkara yang dia lakukan, tetapi hari ini anda tidak boleh memberitahu anak-anak anda agar menghentikan apa yang diperlakukan mereka."

"Dia (Marina) tidak pernah memberi penjelasan mengenai sokongan terhadap kumpulan ini (LGBT). Tapi saya berharap dia tidak. Saya faham dia bercakap soal Human Right. Akan tetapi ada batasan2 nya. Jangan sehingga perlakuan yang ditegah seperti LGBT ini juga ada ruang untuk dipertahankan."Kenyataan Panas Marina Mahathir (Klik pada tajuk di bawah untuk laporan penuh) :-

"SEX IS FINE IF YOU WEARING CONDOM.. SO!!?" - MARINA MAHATHIR.1 comments:

mk said...

Faham benar aku akan perasaan Ayahanda & Bonda Tun serta Datuk Mukhriz bila saudara sendiri berkelakuan busuk sebegini. Dalam selungguk buah tentu ada yang busuk dan Marina ni contoh buah yang dah busuk lah(setakat boleh buat jeruk aje kot)...

Powered by Blogger.