Jun 4, 2012

LUDAH KOMUNIS.. MAHATHIR CABAR KIT SIANG KE MAHKAMAH..!!Bekas Perdana Menteri Tun Dr Mahathir Mohamad tidak gentar dengan dakwaan Penasihat DAP Lim Kit Siang untuk mendedahkan apa yang dikatakan skandal kewangan sepanjang 22 tahun pemerintahannya.

Dipetik Bernama,  Dr Mahathir berkata, Kit Siang boleh berbuat apa sahaja sekarang juga untuk membuktikan berlakunya skandal kewangan sepanjang pemerintahan beliau.

"Dia (Kit Siang) boleh buka apa-apa fail, sekarang pun tak apa. Nak bawa saya pergi ke mahkamah pun boleh. Saya tak takut apa-apa pun," katanya ketika merasmikan KRU Academy di sini hari ini.

Semalam, Kit Siang yang juga Ahli Parlimen Ipoh Timur, mendakwa bahawa Dr Mahathir khuatir kebenaran skandal kewangan yang berlaku ketika pemerintahan beliau akan terdedah jika pakatan pembangkang memerintah negara.
  
Apabila ditanya mengenai 'Himpunan Hijau ke Putrajaya' anjuran Pas yang menarik 50,000 penyokong, Dr Mahathir menyifatkannya sebagai 'perhimpunan besar-besaran kerana diupah' dan tidak menjanjikan bahawa pakatan pembangkang bakal menang dalam pilihan raya akan datang.


"Saya biasa mendapat kurang daripada 100 orang yang datang untuk mendengar ucapan saya namun saya berjaya memenangi pilihan raya.
  
"Jika anda mengupah orang supaya datang, mereka akan datang. Ini adalah perhimpunan besar-besaran kerana diupah.
  
"Anda tengoklah nanti semasa pilihan raya kalau jumlah 50,000 itu dapat diterjemah kepada sokongan dan menghantar mereka (pakatan pembangkang) ke Putrajaya," katanya.

6 comments:

Anonymous said...

Nak takut apa dengan Komunis tu Lim Kit Siang...ini Tanah Melayu. Cina tetap dianggap pendatang dulu kini dan selamanya...ada faham Lim Kit Siang????????

Anonymous said...

Memang diketahui umum yg Kit Siang amat takut kpd kepimpinan Dr M.
Boss dia Kuan Yew pun tahu kemampuan Dr M.
Sebab tu dia asyik serang supaya org Melayu membenci Dr M.
Dollah dan Najib yg banyak bagi ruang kpd Kit Siang dan gerombolan DAP sebab tu DAP tak serang mereka.
Orang Melayu perlu bersatu utk mempertahankan HAK mereka dan jgn terlalu mengharap kpd kepimpinan yg bagitu jelas tidak tegas dlm isu bangsa dan bahasa.

Anonymous said...

komunis memang komunis, jgn bgi peluang sama dia, pendatang memang pendatang, kita ada raja raja melayu bukti ini TANAH MELAYU, PERSEKUTUAN TANAH MELAYU, perlu ubah balik nama nrgara kita in kepada PERSEKUTUAN TANAH MELAYU ada pahammmmmm

Anonymous said...

Ini lah sebab kebodohan dan kebebalan puak2 pas & pkr... Puak kOmunis ni dah naik minyak.... Kalo melayu bersatu depa tak akan berani punya....

hangkedee said...

Menunjukkan bertapa bahlolnya orang Melayu Islam.Kerana Kuasa undi cina kafir Harbi kita berpecah belah.Yang tragidis orang melayu sendiri jadi hero kepada Bangsa asing cina kafir harbi.cth.mat Indera= Mat sabu.Polis pecacai penjajah.

Anonymous said...

WACK THE MIGRANT WHOSE NAME IS KIT SIANG..WHO HE THINK HE IS..sO LUCKY POLICE ALL AROUND TO CONTROL MAY 13 RIOT..IF NOT MAYBE NO CHINESE IN MALAYSIA ALREADY..STILL NOT SATISFIED..i SUGGESST HE KIT SIANG TRY AGAIN SIMILAR MAY 13..LET SEE THIS TIME HE WILL BE IN MALAYSIA OR NOT..fuck you kit siang..and also your sink a pork kuan yew can go to hell..fuck you all the way.

Powered by Blogger.