May 9, 2012

TERKINI - DAP PECAT KESEMUA JAWATAN TUNKU AZIZ..!!?Mungkin tindakan DAP selepas ini melengkapkan tafsiran sebenar 'amalan demokrasi' yang diamalkan Pakatan. Dek kerana hanya tidak bersetuju dengan lokasi Perhimpunan BERSIH 3.0 di Dataran Merdeka, kini beberapa tindakan susulan menanti Naib Pengerusi DAP Tunku Aziz.

Sungguhpun menyokong tuntutan BERSIH 3.0, tindakan Pemimpin Melayu DAP menolak keputusan penganjur memilih Dataran sebagai lokasi atas faktor keselamatan peserta tidak dapat diterima Anwar dan kuncu2 beliau kerana mencalar sokongan penyokong sedia ada.


Maka difahamkan langkah pertama diambil DAP dengan menggugurkan jawatan Senator yang dimiliki Tunku Aziz yang bakal diperbaharui pada 30 Mei ini.

Malah dikatakan tindakan melucutkan jawatan Naib Pengerusi DAP bakal menyusul jika Tunku Aziz terus mempertahankan perdirian beliau tersebut.


Hari ini, Lim, yang juga Ketua Menteri Pulau Pinang, dijangka mengumumkan pelantikan ahli akademik Ariffin Omar dan bekas presiden Kongres Kesatuan Sekerja Malaysia (MTUC), Syed Shahir Syed Mohamud sebagai senator baru yang dicalonkan oleh negeri ini.


3 comments:

hangkedee said...

Kebebasan bersuara ala parti KOMUNIS Dapig sahabat baik nabi PORK NIKY

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous said...

GR, tolong delete komen pelaburan hampas di atas. Kalu ye pun nak cari pelabur, guna medan lain.

Powered by Blogger.