May 3, 2012

SALAHUDDIN AYUB KEMBALI CEMAS - PEMIMPIN PAS DEDAH KISAH DI SEBALIK 'DIN PUDU'..!!Salahuddin Ayub kini mungkin semakin selesa dengan kedudukan politik yang dapat dikategorikan sebagai 'Selamat'. Sikap rendah diri dan besederhana dalam politik satu ketika dahulu membawa kejayaan besar dalam Parti dan kerjaya politik.

Sungguhpun pernah diserang kisah berkaitan label mempopularkan beliau 'DIN PUDU' yang cukup mencemaskan beliau, akan tetapi keputusan blogger yang cuba mengheret rentetan cerita dalam kain untuk menghentikan perjalanan seterusnya kisah tersebut membuatkan beliau kembali menarik nafas lega. Tak usah ditanya bagaimana ianya diselesaikan. :-)

Namun inilah manusia bergelar Pemimpin. Tatkala berada pada Zon Kemuncak, lupa diri. Sudah bijak mengatur strategi jahat menjadi tali barut Diktator Pakatan Anwar Ibrahim. Sifat rendah diri hilang entah ke mana.

Namun masyarakat dikejutkan kembali dengan jeritan gelaran 'DIN PUDU' baru2 ini. Dan lebih menjadi persoalan, jeritan itu bergema dalam sebuah ceramah menerusi Ucapan seorang Pemimpin PAS Selangor. 

Pemimpin ini di dalam PAS sememangnya mengambil langkah zuhud dalam mengejar populariti politik. Akan tetapi Pemimpin yang mendedahkan Salahuddin Ayub ini pernah menjadi tulang belakang dalam memperjuangkan isu Murtad era awal 1990an bersama Ustaz Hassan Shukri, Hadi Awang dan beberapa individu yang lain.

KLIK DI SINI untuk tonton VIDEO Pendedahan di sebalik 'DIN PUDU' dari Pemimpin tersebut.


Powered by Blogger.