May 2, 2012

RAFIZI BATAL DEBAT DGN. KJ GARA2 GAMBAR AKSI SEKS AZMIN ALI!!?
Majlis Debat Terbuka KJ VS Rafizi : Isu PTPTN yang dijadual berlangsung malam esok ditangguhkan. 

Ianya disahkan Penasihat Eksekutif Editorial Kumpulan Media Karangkraf, Datuk Abd. Jalil Ali yang akan memilih satu tarikh baru bagi Program anjuran Sinar Harian tersebut.

Namun beliau menafikan dakwaan Debat tersebut akan dibatalkan dalam masa terdekat ini dan memberi jaminan akan meneruskan melainkan pihak yang terlibat menarik diri di saat2 akhir.


Alasan yang diberikan mengenai penangguhan tersebut setelah melihat beberapa insiden di seluruh negara, khasnya di Kuala Lumpur beberapa hari lalu mewujudkan suasana hangat dikhuatiri memberi kesan terhadap program tersebut.

“Sebab itu kami memutuskan supaya wacana ilmu ini ditangguhkan dahulu dan kami memohon maaf kepada orang ramai, khasnya pembaca Sinar Harian yang sejak seminggu lalu telah menempah tempat untuk menyertai debat ini,” katanya.

Selain isu keganasan Peserta BERSIH 3.0, turut menjadi perhatian masyarakat paparan terbaru gambar aksi seks Azmin Ali yang dikenalpasti dikeluarkan puak Pro Khalid Ibrahim bagi mematikan karier politik Timb. Presiden PKR tersebut.

Menurut sumber, Diktator PAS Nik Aziz juga telah memberi amaran kepada Anwar dengan mendakwa Azmin merupakan individu terakhir buat dirinya dijadikan kambing hitam dalam bersubahat perilaku yang bertentangan Islam tersebut.


8 comments:

Megat Alam Gempita said...

Confirm...gambar aksi lucah Azmin dirakam dengan bantuan ahli PKR sendiri yang menerima aduan dari wanita terbabit yang berkali-kali terpaksa memenuhi nafsu serakah Azmin. Gambar tersebut diserahkan oleh ahli PKR Cabang Gombak Setia dan Ampang kepada blogger PAS namun beliau tidak mahu menyiar gambar lagha ini sebaliknya memberikannya pada bloggers belaan Khalid Ibrahim. Dari blogger tersebut rakaman ini jatuh ke tangan rakan-rakan blogger pro BN. Sama-sama cari makan maa...

syed ppj. said...

AZMIN, AZMIN, APA NAK JADI DENGAN KAU NI. MARUAH KAU LEBIH HINA DARI SEEKOR HAIWAN. DULU, KAU IZINKAN PAK SHEIK ANWAR BALUN ISTERI KAU DEMI WANG RINGGIT DAN TAKHTA. SEKARANG, KAU PULA BALUN DAN LENYEK JANDA ANAK SATU SAMPAI JANDA TU TAK TAHAN DAN MENGADU PADA PUAK PKR YANG ANTI KAU. SEKARANG, KAU NAK SALAHKAN UMNO PULA.........MANA ADA ROAD. SENDIRI BUAT, SENDIRI TANGGUNG LE....HE HE HE HE.

Anonymous said...

Alert (satu lagi gelombang fitnah Fuckatan akan dihasilkan):

Pagi ini 3 mei 2012, suaram akan membuat sidang akhbar mengenai scorpene yang melibatkan NAJIB RAZAK, sidang tersebut akan dibuat pada pukul 11 pagi di Selangor Chinese Assembly Hall.

Anonymous said...

Kaya pun tak guna Azmin....hoiii kalau maruah diri dan keluarga tergadai dan dimomokkan orang. Kalau kau dan isteri tidak ada perasaan malu tapi macam mana dengan anak-anak?? Taubat..taubatlah sementara nyawa masih dibadan.

Anonymous said...

rafizi!!???hheehehehe bersihkah dia?.....janganler ngikut spt asmin dan nuar sudah lerr....

own collection video porno!!

Anonymous said...

bukan senang nak ke putrajaya,berjayakah mereka melepasi segala onak ranjau berduri utk keputrajaya,kalau semua mengamalkan sikap seperti enau?umno bukan lah musuh sebenar tetapi sikap syak wasangka dikalangan gabunganlah yg banyak menyumbang kegagalan,umno hanyalah wadah untuk menutup kelemahan sahaja.

Anonymous said...

poning den

Pena Anak Borneo (PAB) said...

azmin jamban,nicname baru azmin haha http://penaanakborneo.blogspot.com/

Powered by Blogger.