May 21, 2012

PROPA MUZAKARAH NIK AZIZ.. LETAK SYARAT UMPAMA IBLIS MAHU TERIMA MANUSIA!!
Muzakarah.. Musyawarah.. Siapa yang mencadangkan perbincangan bersama UMNO ini? PAS. Sejak sekian lama isu Muzakarah ini menjadi bualan Pimpinan PAS. Ada sampai satu peringkat sanggup datang bertemu Pimpinan UMNO mahu ianya direalisasikan secara semangat ukhuwah ummah.

Alih2.. UMNO pula yang kena maki semula dek kerana menerima semangat perpaduan Islam ini. Tatkala Puak Kumpulan berhaluan kanan memulakan idea ini, Puak Parasit PAS lantas menyelar usaha tersebut. Bukan diselar Kumpulan yang mencetuskan idea ini. UMNO juga yang diludah semula. Kini hendak dijilat balik.

Hendak bermuzakarah biar rasional. Jangan kelirukan umat Islam di Negara ini dengan Propaganda Politik sempit Pimpinan seperti Diktator PAS Nik Aziz ini. Jasad sahaja bernama Nik Aziz. Rohnya telah dikawal Parasit2 PAS upahan Anwar.

Lebih memperlihatkan agenda kotor Kumpulan Parasit PAS ini apabila meletakkan syarat yang berbeza2 setiap kali idea Muzakarah ini tercetus dari kalangan pimpinan Pro Ulama' parti tersebut. Kali ini lain pula syaratnya.. Hendak bermuzakarah mesti terima Pakatan. Syarat paling bodoh. Apa sebenarnya motif muzakarah ini? Dengan siapa hendak bermuzakarah? 

Melihat permainan tarik tali PAS yang dahagakan pengundi Melayu di Negara ini memberi kesan negatif terhadap perpaduan ummah.
Malah ianya turut memecahbelahkan penyokong PAS sendiri setelah Pimpinan yang diarahkan Presiden Parti merealisasi Muzakarah tersebut diugut dan anggota yang menjalankan tugas itu dibuang lantas menggelar sebagai Agen UMNO pula.

Tindakan Parasit PAS mengawal Muzakarah dari puak Pro Ulama' Parti sesukar IBLIS menerima kehadiran Manusia yang dicipta Ilahi. Minta maaf. Tapi itu realiti yang kita dapat lihat sikap Parasit Anwar dalam sebuah parti Islam.

Mana tidaknya? Parasit2 PAS lebih rela jilat Pimpinan sebuah Parti yang menentang perjuangan yang ada perkaitan dengan perundangan Islam demi menentang UMNO. Parasit2 PAS lebih rela bersatu bersama pimpinan yang menyokong pembelaan menerusi Mahkamah terdapat perkahwinan sejenis demi membunuh UMNO.PS : UMNO kena jual mahal kali ini berkaitan isu Muzakarah.


7 comments:

Anonymous said...

Orang nampak Nik Aziz hebat sebab dia Ostat yg masuk politik...kat kampung aku bersepah ostat2 yg lagi hebat dari Nik Aziz.

Anonymous said...

PR akan datang, ramai pemimpin Parti Ajaran Sesat yang tak mahu lagi jadi calun... mereka dah fedup dengan perjuangan Pas yang menyokong Israel dan LGBT... Parti Ajaran Sesat akan hancur.....

Anonymous said...

UMNO BODOH! DAH TAHU NIK AZIZ TU KAFIR, BUAT APA NAK MUZAKARAH LAGI.NAK MUZAKARAH DENGAN SAHABAT SYAITAN? BUANG MASA!!! BODOH UMNO

Anti PR said...

Taktik pilihanraya. Rasa dah tergugat, mulalah putarbelit keadaan. Bila kita kawan peliwat, walaupun kita tidak meliwat tetapi bersubahat. TG dah jadi ulamak putar alam. Tarafnya sama dgn Mat Indera jika masih hidup..

Anonymous said...

Moga Allah menjauhkan orang-orang beriman daripada pengaruh individu yang "gila berpolitik" melebihi pegangan agama.Usaha jadi pemimpin Khawarij dizaman moden ini yang berasa hanya puak mereka sahaja yang benar dan menjadi penghuni syurga manakala pihak lain adalah golongan yang tolak Islam (kafir)

Anonymous said...

Tengok mukapun macam "syaitan" aje dan tidak ada langsung "pancaran iman" daripada raut mukannya.

Anonymous said...

Parasit PAS tak tentang hadi depan depan.. Tapi menggugut dengan meminggirkan nasharuddin.. Hadi terasa dan takut disebabkan itu... Terpaksa ikut cakap parasit PAS..

Powered by Blogger.