May 30, 2012

PENDUDUK PUCHONG SUNDAL GOBIND SINGH OTAK SENGET MCM BAPAK DIA!!
Akhirnya penduduk Puchong ke depan membidas Ahli Parlimen mereka dari DAP Gobind Singh yang tidak berkhidmat dengan baik di kawasannya sendiri. Jawatan dan amanah  yang dipegang hanya sekadar senjata bagi memperkuatkan politik bapanya Karpal Singh semata2.Video yang dirakamkan sebuah laman portal ini nyata memberi isyarat jelas.

DAP yang kini dalam proses menghumban Karpal Singh ke dalam longkang busuk akibat tindak tanduk Karpal yang menyebabkan rakan sekutu Pakatan kurang senang bekerjasama dengan DAP. 

Mungkin ini petanda Gobind bakal menggantikan bapanya bertanding di kawasan Karpal setelah memperlihatkan kekuatan di kawasan sedia ada di Puchong rebah.

Mahu lari ke mana lagi? Ini strategi Pimpinan Pembangkang. Hanya menabur janji. Setelah ditolak di kawasan sedia ada, di cari pula kawasan baru dengan menggunakan konsep yang sama. Menabur janji2 kosong kepada rakyat.

Apa yang lebih diutamakan mereka sekadar kekuatan politik membolot hasil Kerajaan Negeri.

3 comments:

Anonymous said...

ingat dapat naik roket bersama menuju kebulan,rupanya ruang terlalu sempit untuk dikongsi akhirnya menangislah sampai bengkak lebam mata sebelah

Adi Kencana said...

Mcm ni ke berkhidmat utk rakyat?

HOT! BUKTI NURUL IZZAH SENGAJA CETUS KEKACAUAN DI PANTAI PERMAI! Baca di sini...

http://apakecoh2.blogspot.com/

Anonymous said...

Dalam hidup aku kaum ni jgn bagi kuasa. Selagi bawah kaki kita perah. Ini jadinya bila sokong. Pandai berkata2.

Powered by Blogger.