May 22, 2012

NGO MUDA CINA TEKAD SERANG PM DI PUTRAJAYA..!!?
Perkampungan Budaya Belia Kaum Cina adalah segmen baru yang ditampil bagi memeriahkan Himpunan Jutaan Belia 2012 yang akan bermula esok sehingga hujung minggu ini.

Timbalan Menteri Belia dan Sukan Gan Ping Siew berkata perkampungan itu akan menyajikan pelbagai acara menarik, termasuk pertunjukan pentas, persembahan kebudayaan, pertandingan Ratu Kebaya, persembahan gendang Cina, street games,street dance dan banyak lagi.

Beliau berkata bagi acara mulai esok sehingga Jumaat, ia membabitkan persembahan pada lewat petang sehingga pukul 9.30 malam, manakala pada hari Sabtu dan Ahad aktiviti di perkampungan itu akan bermula seawal pukul 10.30 pagi.

Ia merupakan antara segmen yang ditambah tahun ini dalam usaha menjadikan acara Himpunan itu sebagai antara 10 karnival tahunan terbesar di dunia, katanya.

Bercakap kepada media di pejabat sekretariat di sini, Gan berkata 28 segmen disediakan untuk memeriahkan acara Himpunan Jutaan Belia itu, yang menampilkan kira-kira 500 aktiviti, tersusun di laluan sejauh 6km, dengan 24 pentas untuk dikunjungi orang ramai di sini, mulai esok sehingga Ahad.Lagi Artikel Berkaitan (Klik pada tajuk di bawah) :-

HIMPUNAN JUTAAN BELIA 2012 - BELIA CINA BAKAL CIPTA SEJARAH1 comments:

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Powered by Blogger.