May 3, 2012

MIC DEDAH PUNCA GADUH DI PUTRAJAYA - "PKR HINA ISLAM..!!"








Pemuda MIC hari ini mendakwa pergaduhan melibatkan anggotanya dan PKR di Pejabat Perdana Menteri di Putrajaya semalam dimulakan oleh parti lawan.

Ketuanya T Mohan berkata, kejadian bermula sewaktu rombongan MIC bertembung dengan rombongan PKR diketuai Naib Presiden N Surendran berhampiran pintu pengawal keselamatan.

"Murali (Ketua cabang PKR Puchong) memulakan pergaduhan. Kenapa hanya dia seorang sahaja dipukul dan orang lain tidak langsung cedera?" kata Mohan.

Susulan insiden itu, tambah Mohan, Pemuda MIC bertindak membuat satu laporan polis di Balai Polis Sentul tengah hari tadi.


Dalam pada itu, Koordinator Pasukan Siber Nambikei Pemuda MIC G Kalaichelvan menafikan dakwaan Surendran bahawa mereka cuba menyerang seorang pelajar India bermasalah kad pengenalan yang mengikuti rimbongan itu.

Sebaliknya, dakwa, Kalaichelvan, Surendran menjadikan pelajar itu sebagai "perisai".

Beliau juga mendakwa tindakan PKR membawa replika kad pengenalannya" Najib A/L Razak" bukan sahaja menghina Agama Hindu, malah telah memperlekeh Agama Islam.

Ini kerana nama 'Razak' merupakan salah satu daripada 99 nama Allah di dalam Islam dan tindakan menggabungkan 'A/L' yang digunapakai untuk bukan Islam jelas mempamerkan sikap negatif mereka memperlekeh perpaduan Agama di Negara ini.

"Kita kesal seorang bernama Islam malah merupakan Pemimpin Negara diperlekehkan sebegitu rupa," kata Kalaichelvan lagi.

11 comments:

Anonymous said...

Kurang hajor punye PKR. Moga dilaknat oleh Allah...

wellfxsystem said...

makin lama makin menjadi PKR ni..

Anonymous said...

kpd abg sayang, akhbar utusan memang patut adakan segmen yg diberi nama sex bersama pakatan rakyat dgn tag line apa pun boleh

Modelnya lu pun dah boleh aga sapa kan? Bermula dari kes zina eli kangkang, mat leather king vs china doll and the latest edition mat small cone ice cream.

tontojr said...

Muka mcm mak ko la Abang Sayang.

merah mato said...

Salam perjuangan, mohon pautan & jadi rakan http://merahmato.blogspot.com
terima kasih
(blog tuan sy dah follow dan linkkan di blog sy)

Anonymous said...

abg syg gambar yang lu tunjukkan tu mcm memperli anwar, azmin dan ambiga (3a) syabas utk anda. hahahaha

Anonymous said...

PKR atau Puki R

Anonymous said...

A/L - anak lelaki dan Bin tu sama je ... cuma bin tu dalam bahasa Arab ... ramai je mamak yang Muslim guna A/L ...

K'9999

Anonymous said...

Jika diberi pilihan diantara Seorang India beragama Hindu yang mempunyai sensitiviti dalam isi agama dan orang yang mengaku Islam cara dia yng betul menghina dan mengkafirkan saudara Islam lain aku lebih rela bersahabat dengan orang India tu..

Anonymous said...

Hi... Jgn percaya MIC.. Mereka berani membuat kerja jahat untuk menempatkan tempat mereka dengan selamat.. dengan mempersalahkan orang lain... bangsa mana buat baik untuk bangsa sendiri..

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Powered by Blogger.