KHALID IBRAHIM PERLI AZMIN ALI.. "BERAK TEPI JALAN SAPE NAK MENGAKU!!"


 
 
 
Sifat sukakan Seks Bebas sehingga sanggup menggandai wang ringgit malah individu yang paling hampir. Papara pendedahan kegiatan seks bebas Azmin Ali setelah sekian lama ianya cuba didedahkan adik kandung beliau Umi Hafilda kini peringkat awal bukti dipamerkan.

Aktiviti ini juga telah menyebabkan Azmin berjauhan dengan keluarga kandungnya sendiri malah diperakui ibu kandungnya telah sekian lama tidak bersua menjenguk ke rumah. 
 
 
 
 

Mungkin ada yang curiga malah muak dengan pendedahan2 sebegini. Akan tetapi lebih tertarik membicarakan soal korupsi. Namun difikirkan kembali, adakah tidak menjadi masalah seseorang Pemimpin yang bakal diangkat mentadbir Negara ini mengamalkan seks bebas asalkan tidak korup?
 
Adakah korupsi itu digambarkan satu2 nya dosa yang kini menjadi senjata fitnah tanpa bukti PKR, dan ianya tidak terhadap moral seks bebas?
 
 
 
 

Mungkin fahaman ini bersesuaian diamalkan di Barat. Namun sekurang2 nya Pemimpin2 Barat akan bertindak drastik meletak jawatan setelah paparan gambar atau video seks mengaitkan diri mereka tersebar.  Ianya atas alasan tanggungjawab terhadap Negara tidak mengheret masalah yang lebih serius disebabkan isu tersebut.


Ada pegawai Kerajaan Negeri Selangor menjelaskan Khalid Ibrahim tersenyum lebar setelah mendengar berita tentang penyebaran Paparan Seks Azmin Ali. Sempat lagi berseloroh "Orang kalau berak tepi jalan... Takkan nak Mengaku." :-)

31 comments:

Anonymous said...

confirm...ass..minn

Anonymous said...

Ass-mean are-ly mmg serupa dgn bos dienuar beerahi. hehehehe.....

-ex pkr

Anonymous said...

kan satu demi satu dah terbongkar sampai bila nak berselindung

Anonymous said...

I say man(aisyeiman)..nak macam asminn..min..min roger and out..

I say mannnn..

Anonymous said...

Bukan la, perut azmin tak boroi mcm tu. Saya taule.

Anonymous said...

Habislah....cemburu bang nuar

Anonymous said...

muka perempuan tu macam nurul izah aja

Anonymous said...

kompius aku.....sape letak kamera dlm apartment dia....ayoyo tak tahu..

Anonymous said...

saya nampak pun mcm nurul izah juga. asmin dh ckp dah dulu bapaknya (nuar) belasah bini aku (samsidar), sekarang ni gilirsn aku la pulak belasah nurul izah

Anonymous said...

Keluarga 69. Malunya keluarga boleh la pindah duduk dalam hutan la lepas ni. elok ddk UK skrg duduk dalam hutan gombak je la..

Assmin anak ko tak nak jual ke dengan Anwar. Anwar asyik komplen sepat kering je bosan la.. Ada lebih bak mai 1 utk PokNik sekali tau..

PaPA jahat3..
Papa mmg JAHAT tau..
AssMin

Anonymous said...

Dailog yg sama pake, otak Yahudi zionist pe, : Itu bukan saya, rupa sama tetapi kepala dan rambut tak saama.
Macam serupa je alasana berjambul Anwar Zionist dgn Cina Doll

Anonymous said...

Dum..Dum..Dummm.. SAHHH...mu ler Min oiii...ALLAH turunkan KIFARAH kat mu weii. Bertaubat lah ..

Anonymous said...

Assmin cakap yg orang dalam tu dah sunat.. Tapi saya blum lagi..

Anonymous said...

Seloka rakyaat zaman2 dulu..
MAT MIM TONJONG
BERANOK DALAM BOTOL
TIMBOL TEGELAM..TIMBOL TEGELAM....
TERUS MASOK GOOOOOOOOLLLL.........

Anonymous said...

tengok rambut dia dan jam tangan confirm Ass min. betina tu kan orang Puki"r"

Anonymous said...

it's high time this revelation made public. more should be shown. rasa2 nya ass-meen will be all alone "tai-chi'ng" this revelation. sapa lah yang suka sangat dengan ass-meen, h=dia tu nobody...unlike sipeliwat, akan diprotect dan defend oleh anjing & parasit pas dan komunis roket kerana harapan tawan putrajaya. ass-meen nie, tak ada value pada parti sesat dan komunis. jangan2...ass-meen dah jadi liabiliti kepada si peliwat, dan cara nie ler nak "matikan" politik dan get rid of ass-meen yang menyemak kan si-peliwat.

Anonymous said...

'SAH'.........SAH.
Maka dengan ini sah lah sudah bahawa tiada lah orang lain di dalam gambar tersebut melainkan Azmin Ali.

Anonymous said...

YB....WHY OF ALL VENUE YOU CHOOSE TO DO IT IN THE TOILET....SURE IT STINKS....QUIKIE KOT.SHAME ON YOU BUT GUESSED SHAMESHIDAH DOSENT MIND COS 2X5...HUSBAND AND WIFE IN THE SAME BOAT.

GUARENTEED AZMIN ALI BODY LANGUAGE PUN BOLEH KENAL.

Anonymous said...

YB....WHY OF ALL VENUE YOU CHOOSE TO DO IT IN THE TOILET....SURE IT STINKS....QUIKIE KOT.SHAME ON YOU BUT GUESSED SHAMESHIDAH DOSENT MIND COS 2X5...HUSBAND AND WIFE IN THE SAME BOAT.

GUARENTEED AZMIN ALI BODY LANGUAGE PUN BOLEH KENAL.

Anonymous said...

YB....WHY OF ALL VENUE YOU CHOOSE TO DO IT IN THE TOILET....SURE IT STINKS....QUIKIE KOT.SHAME ON YOU BUT GUESSED SHAMESHIDAH DOSENT MIND COS 2X5...HUSBAND AND WIFE IN THE SAME BOAT.

GUARENTEED AZMIN ALI BODY LANGUAGE PUN BOLEH KENAL.

Anonymous said...

Terkini dan sensasi: GEN LELAKI ESKREM TELAH DITEMUI....

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/216642_216545175027873_100000171754637_1031693_454925_n.jpg

Kah kah kah kah kah..... KANTOI ALL THE TIME

Baju OREN aku mane Shidar....????

Anonymous said...

Assmin ada kembar seiras yg perut buncit ke? Kalau bukan dia, Azwan agaknya!

Anonymous said...

bang nuar..bang nuar jeles kerr??? janganlah jelesss tauu tuu bukann I..auww I hanya main belakang je ngan u

Anonymous said...

Jap lg shamsidar panggil press buat pc kat umah dia, nak nafi azmin ada baju biru & oren belang2 dan nak tunjuk baju azmin dalam lemari dia. Tapi press x interested nak tanya pasal baju, press tanya pasal benda lain... pasal keluarga 69... he he he

Anonymous said...

AZMIN PUN SATU,KATAKAN, YES I DO,APA NAK TAKUT, U LEADER N LAKI SEJATI.

Anonymous said...

Itu memang azmin ali.. Dia tahu itu perangkap.. Tapi dia masuk juga..

Source "pukileak"

Anonymous said...

Azmin memang sudah kena dengan kaum PKR sendiri.. Tak kan orang umno boleh letak kamera cctv sana sini dalam rumah tu.. Perempuan itu pun mesti sudah kena bayar.. Siapa bertanggungjawab.. Tanyalah khalid ibrahim..

Anonymous said...

Kaji teliti fikir. Bershit 1 tutuh bontot, bershit 2 keluar anuargay tutuh cinadoll, bershit 3 asseymain dalam jamban hishishisap kuluk, bershit 4 dan bershit 5 dan seterusnya. Amacam jika gambar sedemikian kita buat jualan mega terhangat di perimpunan bershit seterusnya....

Anonymous said...

gambar azwan ali di tenggekkan ada x?wei musibat ko kutuk tun dr. mahathir...,skrg Allah tunjukkan muka ko kat public tgh melakukan aksi2 vivid phewitttttttttttt!

Anonymous said...

itu lah min tuhan tu adil di bayar tunai sebelum kau mati sekarang ni satu dunia tahu sekandal kau nasihat aku baik kau pergi sujud kt ibu kau mohon ampun sebelum aib yang lebeh besar menimpa tapi ada kah ibu kau nak ampunkn dosa dosa kau terhadap dia >> apa tah lagi memang kau banyak dosa....

Anonymous said...

Duit punya pasal, dah banyak duit pulaaakkk.... mak bapak tak kisah lagi. Neraka jahannam

Best Blogspot Templates 2013