May 4, 2012

FOTO DETIK CEMAS BOB KUMAN 5 MINIT B'TARUNG NYAWA SEBELUM MENINGGAL DUNIA!!








Pergi jua penggiat seni berbakat besar Bob Kuman. Doa individu yang menyebarkan fitnah seminggu yang lalu menjadi realiti. Lebih sedih lagi kisah sisa2 terakhir kehidupan Bob Kuman sebelum pergi buat2 selama2 nya penuh derita dan duka. Ada persamaan dengan kisah Seniman Agung Tan Sri P.Ramlee. Antara artis yang disisihkan pihak berwajib. Apa puncanya? Tanya yang lebih arif.





Gambar paparan detik2 cemas 5 minit sebelum Bob Kuman menghembuskan nafas terakhir ini telah dikongsi bersama menerusi laman blog pemilik seorang wartawan terkenal Mazidul Akmal Sidek.

Anda boleh KLIK DI SINI untuk berkongsi gambar dan cerita Mazidul ketika hadir ke rumah Bob Kuman 5 minit sebelum disahkan meninggal dunia.


9 comments:

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous said...

tak abis2 dia ni nak jual rojak dia..wooii mamat..cari blog laen lah woii..
Tak kemana pelaburan nko tu..last2 kena tipu..duit yg labur jadi leburrrr..hangus..nko pun cabut lari...jgn nak menipu orang je ooii...

Anonymous said...

tak abis2 dia ni nak jual rojak dia..wooii mamat..cari blog laen lah woii..
Tak kemana pelaburan nko tu..last2 kena tipu..duit yg labur jadi leburrrr..hangus..nko pun cabut lari...jgn nak menipu orang je ooii...

Anonymous said...

invest pale butoh! dasar xde maruah!!!!

Adi Kencana said...

Innalillah...

NURUL IZZAH BODOH! ISU PENGUNDI HANTU PUN TAK FAHAM? Baca di sini...

http://apakecoh2.blogspot.com/

Anonymous said...

Al fatihah buat allahyarham Bob,semoga dirahmati Allah Dan ditempatkan bersama dengan orang-orang yang beriman.Amin

Anonymous said...

Bekum cuba belum tahu...Selamat MELEBUR...

Anonymous said...

Dah CUBA duit Hanggggggus....Yang Tinggal Hanya BULU

Anonymous said...

as salam , aku raser baik delete gambar nie, tak sesuai letak , dier dah meninggal , atleast respect la. aduhai

Powered by Blogger.