May 30, 2012

BADI SELANGOR DARUL MAKSIAT.. KHALID GAGAP MELELEH GADIS URUT BERBOGEL!!


Himpunan Jutaan Belia 2012 yang selesai dan berjaya berlangsung selama 5 hari telah didakwa blog2 Pro Pembangkang dengan menuduh telah menimbulkan maksiat.

Pandai pula menyerang isu sebegini sebagai senjata PRU13. Tatkala bekas Pemimpin mereka dari PAS Hasan Ali mengutarakan isu2 maksiat yang berleluasa di Selangor secara belakang tabir, dipertahankan pula. 

Serangan yang memakan diri. Walhal hakikatnya, tiada unsur2 membawa maksiat berlaku.


 Ini kes terbaru melibatkan rumah Urut di Damansara. Sasaran asal PAS Selangor yang mahu memastikan Negeri tersebut Sifar bukan sahaja gagal, malah Pemimpin2 mereka merelakan diri mereka menanggung dosa membiarkan gejala2 maksiat menerusi Rumah Urut berleluasa di Negeri tersebut demi memberi fokus serangan fitnah pihak BN agar dapat menuju ke Putrajaya.

Terbaru, Dua lelaki yang asyik bercumbu dengan dua pelacur Vietnam dalam keadaan berbogel tersentak selepas bilik mereka diterjah oleh sepasukan anggota polis dari Cawangan Kongsi Gelap dan Maksiat (D7) Ibu Pejabat Polis Kontijen (IPK) Selangor.

Hasil serbuan yang dibuat baru2 ini mendapati dua premis berlesen yang berselindung di sebalik pusat rawatan muka dan badan di Desa Aman Puri itu kemudiannya menemui puluhan kondom yang disembunyikan di dalam cawan dan satu kondom yang telah digunakan.

Ketua Operasi, Asisten Superintendan Adzli Abu Shah berkata, enam wanita warga asing terdiri daripada Vietnam (5) dan Thailand (1) berumur 18 hingga 30 tahun dua penjaga dan dua pelanggan ditahan
Menurut beliau, hasil operasi ini dilakukan berdasarkan risikan selama sebulan dan berdasarkan lesen kedua-dua sudah beroperasi sejak tiga tahun namun premis itu menawarkan khidmat seks pada kadar harga RM 168. untuk tempoh sejam.

Difahamkan ke semua wanita warga asing yang ditahan masuk ke negara ini menggunakan pas lawatan sosial

“Premis ini telah menyalahgunakan lesen pusat kecantikan dan penjagaan kesihatan yang dikeluarkan dan kita akan minta pihak berkuasa tempatan menarik balik lesen kedua-dua premis ini,” katanya.

Menurutnya, kesemua yang ditahan dibawa IPK Selangor untuk siasatan dan tindakan lanjut.

Tindakan diambil di bawah Seksyen 372, dan 373 kerana terlibat dalam aktiviti pelacuran dan 39 (b) Peraturan Imigresen 1963 iaitu kesalahan menyalah gunakan pas lawatan sosial.

Pelacur warga asing yang ditahan dalam serbuan di dua buah premis di Desa Aman Puri.


Tegurlah pemimpin2 kamu terlebih dahulu jika hendak bercakap soal moral. Kamu tahu mereka lebih 'hebat di ranjang'. Yang salah tetap salah. Perbetulkan. Jangan nak dok pertahan perkara yang terang2 salah. Kerana isu moral inilah senjata kamu menghina UMNO/BN. Walhal ianya telah menjadi rutin pemimpin2 kamu.

1 comments:

Anonymous said...

aku merupakan pengundi atas pagar

maaf, aku x pergi perhimpuan sejuta belia

tapi kan

x de ke wakil bloger Pro UMNO ingin menjelaskan konsert pompuan cina berdansa atas pentas masa Perhimpunan Sejuta Belia?

bagi aku, ini x adil sekiranya blog pro UMNO memangkah PR sebab masih ada lagi masalah sosial di kawasan mereka dgn mengungkit cerita lama

bagi aku sebagai pengunddi 1st timer ni aku ingin penjelasan dari sesiapa dari pihak penganjur kenapa konsert macam tu boleh dapat approval?

Sekian
~pengundi atas pagar~

Powered by Blogger.