May 15, 2012

ANWAR PENCETUS 'PARASIT DAP'!!? - TUNKU AZIZ UMUM KELUAR PARTI.Akibat tindakan diktator DAP atas arahan puak2 Anwar, Senator Tunku Aziz hari ini telah mengambil keputusan meninggalkan serta merta parti tersebut. Pengumuman Naib Pengerusi DAP itu telah dikeluarkan di paparan Media setelah diberitahu setelah selesai temubual bersama NTV7 malam tadi.

Tunku Aziz telah mengambil keputusan melihat situasi DAP yang semakin terdesak tidak mengendahkan Pengerusinya Karpal Singh dan lebih tertarik dengan agenda perjuangan Anwar yang telah disyaki beliau punyai matlamat tersirat yang diliha kotor dalam menakluk Kerajaan Pusat.

Tunku Aziz sebelum ini menyokong penuh kesemua tuntutan BERSIH 3.0 telah membuat kenyataan media tidak bersetuju dengan lokasi penganjuran perhimpunan itu di Dataran Merdeka atas faktor keselamatan.

Beliau yang bakal ditamatkan jawatan Senator beberapa hari sahaja lagi telah dilantik DAP memegang jawatan No. 3 Parti tersebut sekitar tahun 2008 bagi menarik sokongan pengundi Melayu. Susulan perlantikan beliau, beberapa tokoh politik Melayu turut serta menyertai parti itu malah Tunku Aziz turut diuar2 kan bakal dicalonkan sebagai MB Perak jika Pakatan berjaya kembali merampas Negeri tersebut.

1 comments:

Berita dari gunung said...

Semua orang tahu DAP adalah parti untuk orang china semata-mata, Lim Kit Siang serahkan DAP kepada Lim Guan Eng seumpama harta pesaka milik keluarga. Demonstrasi DAP era 69'an adalah untuk tolak orang Melayu dengan penyapu. Lim Kit Siang sudah mengganas waktu 69'an, dan beliau masih begitu sekarang.

Biarkan DAP kekal parti china, tiada tempat untuk orang Melayu.

Powered by Blogger.