49 PENYAMUN WANTED BERSIH 3.0 KE RUMAH ANWAR TUNTUT WANG!!?

  

Bila kasar dikata kita zalim.. Bila lembut mereka provok kasi kita bertindak zalim. Nah. Ini senarai 49 kepala yang telah mencetuskan beberapa insiden keganasan BERSIH 3.0. 




Mereka inilah yang mengapi2 kan peserta yang lain agar bertindak liar. Dan mereka inilah juga yang melakukan provokasi mengapi2 emosi pihak polis agar memberi respons bertindak balas terhadap mereka dan yang lain.




Insiden keganasan yang berlaku pada Perhimpunan Haram BERSIH 3.0 bermula dari tindakan mereka. Persoalannya, apa pula status kepala yang mengarahkan kesemua 49 penyamun ini?






Siasat... Heret ke mahkamah. Dah beri muka naik tocang. Kita guna undang2 kerana mereka secara terang2 sebagaimana yang didakwa salah seorang Pemimpin mereka dari DAP Tunku Aziz telah melanggari Undang2 Negara.


 


Sebarkan gambar2 ini. Hubungi terus pihak polis berdekatan kawasan anda jika terserempak atau mengenali muka2 pengkhianat Negara seperti yang dipaparkan.


7 comments:

Anonymous said...

owhhhh ini bukan pengganas, ini semua muka2 SB.... wakkakakaaaaaaa

Anonymous said...

mentaliti puak pakatan haram...yg buat jahat hanya org lain aje...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous said...

nak kata bangang macam kasar la sangat..kalo tu SB..watpe la polis publish muka dorang nak tangkap..baik diam je..ibarat baling batu sorok tangan :) bodoh punya orang la..nak komen pun..pikir la dulu..kalo benci PDRM pun..tak payah tunjuk cara ko tu macam bangang.

Anonymous said...

apa tak di angkut anuar, lim kit siang,ambiga, azmin, mat sabu, bud budu dan lain lain pemimpin pembangkang yang dah confirmed ada kat situ, dah sah dia orang yang provoke rusuhan, dengar saja ucapan ucapan dia orang, semua nya cakap pasal nak tumbang kan kerajaan, nak masuk dataran merdeka,.dah sah mereka boleh di charge dengan akta hasutan membuat kan negara huru hara, atau charge macam al maunnah dulu,..

Anonymous said...

TAPI APA TINDAKAN KEATAS PENGANJURNYA. LAMA LG? HARAM JADAH NYA BERSHIT

Anonymous said...
Best Blogspot Templates 2013