Apr 28, 2012

VIDEO TERKINI.. POLIS MULA PUKUL PENYOKONG BERSIH 3.0!!?









Polis kata "Biar 3X" setelah Unit Amal PAS merempuh polis untuk menuju ke Dataran Merdeka ... Siapa yang memulakan keganasan? PROVOK!!


6 comments:

V said...

 JOM MENONTON ,BERNAMA TV TV1 ,TV2,TVi,TV3,NTV7,8TV,TV9 alhijrahtv ,emastv,Astro Ceria ,Astro Prima ,Astro Oasis ,Astro Box Office Movie ,hbo movie,star plus,national geografi,net geo, discovery channel ,AXN BEYOND HD,Bloomberg Tv,Cinamax,dan banyak lagi  DI http://vecasts.blogspot.com/2011/10/malaysia-tv-online-watch-malaysia-tv.html  menonton secra percuma tak perlu daftar dan x perlu bayar
TERDAPAT JUGA LEBIH 207 BUAH SIARAN RADIO ONLINE BOLEH DI DENGARI SECARA LIVE DI SINI jom terjahhhhhhhhhhhhh ,maklumat penting,ada ketikanya sesetengah saluran tidak beroperasi kerana masaalah server down atau pun offline,Terdapat juga pelbagai siaran radio dan tv dari pelbagai negara di sini live hanya untuk anda,terdapat juga pelbagai siaran telivisi dan radio online indonesia di sini..

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

MrV said...

Bodo punye perangai..rempuh cam lembu tak dapat betina...

Anonymous said...

hahaha...dh mcm babi hutan pun ada gak...main sondol jer...tapi abang2 polis ni mmg baik lah...professional, tegas, dn smart!! syabas! mesti depa gelak jer tengok babi2 hutan tu sondol sana sini..

Anonymous said...

global products..!!!!provokasi anda memang bahalol...ini soal masa depa tanahair malaysia..jgn kata takda guna sesen pun..kalau promo buat la blog sendiri

Anonymous said...

Sebab tu Polis suruh biar babi-babi PAS tu rempoh..sebab kalau terkena badan kena samak tu...najis!!
Syabas PDRM

Powered by Blogger.