Apr 25, 2012

VIDEO PAPARAN BUDAYA SEKS SISWA DALAM KHEMAH!!







Antara Moral Siswa VS Anti PTPTN.. Antara Akhlak Anak Muda VS Pendidikan Percuma... Antara Aqidah Generasi Muda Islam VS BERSIH 3.0.





Kemahuan nafsu mengatasi nilai rujukan Agama. Apa guna pendidikan percuma sebagai ganjaran jika akhlak anak muda tidak dibendung? 

Tanya mereka apa itu Aqidah? Tanya mereka apa itu Syahsiah? Tanya mereka apa itu maknawiyah? Mereka tidak tahu. Malah persetankan kesemua itu. Moral itu adalah hak dan kebebasan individu. Apa lebih penting emosi kehendak nafsu sarakah mendesak tuntutan di luar kemampuan persekitaran dan situasi, diracuni minda anak muda upahan Anwar Ibrahim bernama Adam Adli.

Anak2 muda tidak ada nilai akhlak. APA DIPERLAKUKAN LELAKI DAN WANITA BERBUMBUNGKAN SEBUAH KHEMAH!!?

Tiada apa yang mahu diperjelaskan lagi. TONTON Video di atas.




32 comments:

Anonymous said...

mamat ni yg pakai topeng tu kan

Anonymous said...

dh mcm pengemis aku tgk budak2 ni.. x rase malu ke.. tido brgelimpangan mcm tu.. aku yg tgk ni rase malu... ish ish ishhhh..

Anonymous said...

tak ader apa-apun dalam vedieo tuuu!! Budaya seks bebas??? Mana seks nyer!! Semua penipu!!!

Anonymous said...

Puak2 ni kan kata diorg je yg betul.. Ni nnt kate perangkap umno la ni...

Anonymous said...

Tgk cara berpakaian pun tau dah org yg mcm mn mereka nih... Perjuangan yg X da beri ape2 impak pon... lps ni blik rumah trus snyp...

Anonymous said...

Bodo kau nie..da kuar dari khemah laki pompuan,khemah yg sama apa cer??kalau ko lah kt situ,pastu pompuan pakai cmtu dok dlm khemah ko..
Tu kan da bergaul bebas tu bodohh...

Anonymous said...

Ambabiga kata....jangan sentuh. Hak asasi manusia....zaman batu lah..

Gila sakan. Melampau.

gyp sahid said...

ayam itek campur2, taknak tidur rumah nak tidur dlm khemah tengah bandar.. tup tup, silap ari bulan ada yg dpt cucu 'occupai khemak'..kesian takder duit nak bayar utang ptptn,,,gaul lah..mana PAS,,, tengok ajer. LITA SESAMA ISLAM..dibiarkan, Mcm bani israel buat pd Nabi Musa A.S, semasa Nabi Musa A.S pergi mendaptkn 10 rukun, kaumnya berzina, menyembah lembu, minum arak,,, siapa penghulu PAS..(Sama kem dgn Pkatan) tanggunglah laknatullah ini!!!

Anonymous said...

Video anuwar siap da bogel nampak punai lg pon xcaye jugak..

Anonymous said...

Da syurga katanye.puak2 ni tk yah smbyg,puasa.undi pas da kompem msk syurga.banggang.
Woi malaikat maut pn tk kenal nik aziz tue kalau mati.Nikn pas leh janji kn syurga.

Anonymous said...

baik duk rumah jer...aku pun bekas student still byr lg ptptn apa susah pandai pinjam pandai la byr...

aku pernah borak dgn 1 student dpt pinjaman ptptn siap pg holiday ke bandung indonesia,ada yg jd tokan pulak...pg pub,mabuk,

Anonymous said...

SEORANG LG CONTOH PEMIMPIN YG BAGHAL ....
kasi buang itu Khalid Ismath @ Syiah dari UiTM ... ini lah contoh seorang manusia yang:
1. akhlak buruk (muka dah la buruk)
2. pemakan rasuah tegar sbb boleh lakukan apa sajer asal ada duit.
3. pengikut syiah yg tegar kerana tingkahlaku yg mengikut sunnah Nabi ... opppps ...perangai kafir harbi
4. seorang yg mengatakan kerajaan zalim tapi menggunakan apa juga kemudahan kerajaan dgn senang hati termasuk belajar kat UiTM.
5. pelajar contoh yg malas dan bongok sbb baru sem 2, score pun hya cgpa 2.3 jer ...
6. seorang yg berfahaman melampau menghalal cara tanpa merujuk kpd Sunnah dan Quran.
7. seorang yg berlagak kuat agama tapi hampeh ....sbb Quran pun tak tau baca
8. emmmmm ... byk lg .... korang la sambung

PuteriQalisya said...

KEPADA BLOG INI JANGAN BUAT TUDUHAN PALSU... TU KAWAN SAYA... SAYA YANG SURUH DIA TOLONG ANGKAT BEG DI HADAPAN KHEMAH ITU SAHAJA BUKAN DIDALAMNYA... SEBAB DBKL NAK ANGKUT SEMUA BARANG KAMI.. SAMPAI HATI MENIPU DAN MENGGELAPKAN MATA PEMBACA.. SAYA CABAR BLOGGER NI PAPARKAN VIDEO FULL XPAYAH EDIT.. SEBAB XADA ADEGAN SEKS PON... JANGAN FITNAH!! SAYA TAHU SAYA BERADA DISITU.. ALLAHUAKHBAR...

Anonymous said...

Mungkin anda berada disitu, tetapi Allah Maha Mengetahui apa yang anda tidak tahu. Lelaki dan perempuan bercampur. Ingat ni Amerika ke? Belum tentu takbir dapat menyelamatkan anda seandainya perkara maksiat yang sudah terang-terangan terpapar di dalam video ini. Adalah lebih baik khemah itu tersebut disedekahkan kepada golongan gelandangan khususnya yang berkeluarga daripada kelompok Mahasewel ini yang sememangnya tak kenang akan erti bersyukur. Wallahualam.

Anonymous said...

Kalau beranak nanti, jgn lupa namakan anak tu Nor Occupy_Dataran_AlAmbiga Binti Abdullah..

Anonymous said...

Eh, PuteriQalisya si minah penyokong BERSHIT dan LGBT ke??? Ko duduk khemah dengan jantan mane pulak??? Syurga tajaan Pok Nik eh...

Kah kah kah kah kah kah

Anonymous said...

Memang kena dah pun....

Kah kah kah kah kah


Ada Unit Amal yang tersinggung dgn Layanan Mahasiswa

Oleh: wan_jtk

"Pemerhatian semalam agak tidak menyenangkan dimana suasana perhimpunan agak "happening" dan ini di antara faktor sesetengah Unit Amal sendiri yang berterabur akibat tidak dapat nak syncronise diantara coganakat mereka "BERAMAL KERANA ALLAH" dengan suasana agak sosial golongan mahasiswa tersebut. Biarlah aku yang menongkah arus demi untuk memberi mesej kesedaran dikalangan mahasiswa yang ralik dengan himpunan kemah mereka yang akhirnya aku melihat mereka sendiri tenggelam dengan Self- Centric.

Apa yang aku perati, aku dapati ada sedikit rasa tersinggung di kalangan Unit Amal dimana mereka agak terasa bila Pimpinan Pemuda mereka di perlekeh begitu sahaja oleh Mahasiswa yang hanya tahu idealist tapi kurang mahir tentang protokol dan berkomunikasi.

Malahan Unit Amal seolah di ucap-ucap seolah kena jadi kuli depa dan ditunjuk-tunjuk untuk buat begitu dan begini..

Mungkin inilah sebab beberapa sahabat Unit Amal kecil hati dan pulang ke rumah menjelang tengah malam.

Harus diingat wahai mahasiswa, pada awalnya kamu yang memberi amaran agar AMK dan Dewan Pemuda agar jangan masuk campur urusan himpunan kamu.

Unit Amal bergerak dengan asas Amal Kerana Allah dan Hormat pada pimpinan. Bagaimana kamu nak mereka bergerak bersama kamu apa bila dua asas itu kamu nafikan??

Fahamilah sejarah demonstrasi PROTES di Stadium Kelana Jaya tiga tahun lepas.

Anonymous said...

Anonymous said...
mamat ni yg pakai topeng tu kan

Wednesday, April 25, 2012

------------------------------------

Memang betul mamat tu pun. Namanya fahmi reza (kekononnya sejarahwan student power). Sejarahwan pakai topeng??? Tak ke bongok camtu...

http://www.youtube.com/watch?v=q2Dd9tBeMSQ

Anonymous said...

puteri qalisya>>>kalupon die xde bt ape2....tp islam ad ke ajr cr brpakain cmtu????kehkehkeh.....kwn pon da pkai cmtu,ntah2 awk ni cmne plak ye...hehehe

John said...

Aduh anjing2 sekalian..dh mmg takde adegan seks bebas dok tembak pakaian plak..kecewe sgt la tu tak dapat porno...mmg sah umporno.. nak mnyalak jantan betina bercampur pkai tak tutup aurat bkn kat sini wahai anjing2 sekalian..cube try menyalak mase APBH ke..juara lagu..konsert porno yg dihalalkan umno..baru btol...

Anonymous said...

John...terang-terang ko makin membuta hatikan ko...tahniah.

Anonymous said...

dok perati nama-mana mahasiwa sewel ni...cantik dan bermakna..tapi menjatuhkan maruah dan nama diberi sahaja....ingatkan bapak dorang bagi nama molek akan jadi manusia berguna..rupanya hancussss....

contoh..nama adam...serupa nama nabi....tapi perangai macam bap**.....ramai der bagus pada nama jer !!!

Anonymous said...

cuba rasional sikit....buat demo mansuh PTPTN acara tu tak ikut tema lah bro!!!

nie dah lari tajuk bro...nie bagai demo hak asasi LGBT jer....tido bercampur gaul....intelektualan letak kat dubor kot?

ketidaksistematikkan lah..cacamarba!!memalukan dan menjelekkan semata-mata!!

"happenning tak terpimpinlah"!!

Anonymous said...

Anwar teringin nak join berkhemah sekali,nak bagi aiskrim kat budak-budak tu.Aiskrim Anwar sodap,tak caya tanya Shidar Azmin.

Anonymous said...

PuteriQalisya yang kepala botak tu ke...

Anonymous said...

Agaknya budak-budak suka dok kat situ bercampur lelaki-pompuan sebab hari-hari buleh cuci mata. Tengok tetek, peha, betis free je.. sekali-sekala boleh sentuk.... ala tak sengaja.. gurau. PAS pulak suruh budak-budak dia cover line .... Line clear beb...

Anonymous said...

Kekawan buang masa kita bertekat dengan budak-budak tak matang ni sebab diorang terang-terang dah cakap kalau Anwar liwat depan mata diorang pun diorang tak kisah.....sesat sungguh mereka ni.....bertaubatlah kalian!

Alda said...

Bodohnya korang ni. Perempuan tu chinese la. Nak persoalkan cara pemakaian dia kenapa? Taktau apa2 jangan main tuduh je.

Anonymous said...

John said...
Aduh anjing2 sekalian..dh mmg takde adegan seks bebas dok tembak pakaian plak..kecewe sgt la tu tak dapat porno...mmg sah umporno.. nak mnyalak jantan betina bercampur pkai tak tutup aurat bkn kat sini wahai anjing2 sekalian..cube try menyalak mase APBH ke..juara lagu..konsert porno yg dihalalkan umno..baru btol...

Wednesday, April 25, 2012

Bodoh sangat la ko mamat... ko tu yg kafir tak payah ajar orng islam cara islam.. dah terang dok kat dalah khemah tu berdua2an. Takkan dlm khemah tu ada partition pulak.
bodoh datang dari mana.... kalau tak reti buat cara tak reti... kat APPH tu buat dalam khemah ke bodoh...

Anonymous said...

kalau chinese maka halal la bersekeddkn dgn mamat fahmi reza tu lah ye? fahmi reza tu chinese buddha ke atau chinese kristian?

tolong angkat beg ye KAH KAH KAH KAH

Anonymous said...

inilah budaya baru yang hendak dibawa oleh anwar ibrahim dimalaysia...tak faham lagi????
bodoh punya muslimat pas...

Anonymous said...

Janganlah menilai seseorang dari penampilannya. Kalau tidak setuju dengan aktiviti mereka, sepatutnya berdiskusi dengan mereka.

Saya rasa masalah di Malaysia sekarang ni, ramai suka menilai tanpa cuba memahami sesuatu. Tak boleh ke semua duduk bersama-sama dan bincang, muhibbah. Tak payah kutuk-kutuk kat laman web.

Powered by Blogger.