Apr 28, 2012

VIDEO LIVE BERSIH 3.0 - PENYOKONG MAKIN SAWAN SERANG POLIS!!7 comments:

HeroMalaya said...

Keling Pundek! U said 'We have set..' and yet u said.. no penganjur-penganjur..... bloody monkey lah u ambiga!

Anonymous said...

PAS itu beruk...... Beruk itu haiwan.

jo said...

Anak-anak melayu je bang!...kesian...
yang tak tahu apa sebenarnya yang diperjuangkan.

Kesian....

Cina?...boleh kira dengan jari....mereka ketawa berdekah-dekah tengok perangai beruk-beruk tuh!

Pak Tam said...

Melayu bodoh melalak dijalanan! Cina cerdik, senyum dan ada yg ketawa berdekah-dekah. Hidup Cina di Malaysia. Melayu tak sedar diri mereka diperalatkan oleh DAP. Ada pemimpin2 PAS yg sanggup datang jauh dari Utara PP, Kedah dan Perlis begitu juga dari selatan, timur dan barat hanya kerana Bersih 3.0.

Anonymous said...

Ini bukan pendirian ramai rakyat malaysia.. Prnyokong yang datang ini semua adalah penyokong tegar PR terutamanya dari PAS.. Semua bahagian telah diwajibkan menghatar sekurang kurangnya seratus ahli.. Jadi fikirlah berapa banyak oramg yang akan datang.. Kenapa ramai orang melayu.. Sebab pertama mereka dijanjikan syurga jika berjuang sebegini oleh puncuk kepimpinan mereka.. Kedua, mereka tidak takut dengan polis dan sbgnya sebab mereka pikir mereka melayu dan semua polis pun melayu, jadi ada faktor belas kasihan kepada mereka jika sesuatu yang tak baik berlaku.. Ketiga, mereka ini kebanyakkannya memang kurang akal fikiran atau kata yang lebih ringkas ialah bodoh tuli yang mudah dipergunakan oleh ketua mereka, dengan kata lain pak turut...

Anonymous said...

Alangkah bagusnya kalau melayu ni semua bersatu untuk kekuatan bangsa melayu dan umat islam.. Tapi sebaliknya ada terdengar dikalangan orang PAS sendiri yang mereka ini sebenarnya tak kisah siapa pun yang memerintah untuk jadi PM termasuk dari DAP yang bukan islam melayu.. Jadi siapa yang boleh diharap untuk menjaga agama dan bangsa kita.. Ingat lah kekuatan PAS di peringkat ketua parti tak sekuat mana, exvo agama di dua negeri pub tak dapat pada mereka.. Mereka ini mungkin kuat sebab ramai penyokong sahaja.. Itulah yang fiingatkan oleh datuk nenek kita.. JANGAN MENANG SORAK, KAMPUNG TERGADAI..

Anonymous said...

Pancut sahajalah air pada mereka.. Kan mereka mintak dibersihkan.. Laung.. BERSIH.. BERSIH.. BERSIH

Powered by Blogger.