Apr 30, 2012

VIDEO BUKTI BERSIH 3.0.. ANWAR BERI SIGNAL PADA AZMIN ARAH MULAKAN KEGANASAN!!











13 comments:

Adi Kencana said...

Kantoi lagi!!

HOT!! BUKTI ANWAR ARAH AZMIN CETUS REMPUHAN DI DATARAN MERDEKA! Baca di sini...

http://apakecoh2.blogspot.com/

Anonymous said...

PM Najib tak da biji palir, penakut- kenapa tak tangkap semua diorang ketua2 kutu babi tu, masuk ja lock-up si Amiga, anuar dan lain2 tu- We are the silent majority, why must we afraid of these mad men/women - How i miss ayahnda Tun Dr. Mahadir- he would have put these idiots in jail.

Anonymous said...

Banyak babi-babi kuning yang terlepas dari hutan hari sabtu lepas. Disondolnya apa-apa yang dijumpai termasuk kereta waja. Babi-babi ni rupanya bertuan. Jangan hairan dengan perangai babi-babi ini sebab ikut perangai tuannya yang juga dipanggil B.A.B.I (Brother Anwar Bin Ibrahim).

Anonymous said...

Aku percaya ramai agent yang dipasang oleh BERSIH.. termasuk mat saleh yang bergaya macam tourist dan juga dari media media... Nasib baik POLIS Malaysia tak terpedaya dengan tipu muslihat BERSIH ni.. Tak nampak lagi yang konon tourist ni diambil tindakan oleh polis.. Kalau ada pun kenapa diaorang nak sibuk sibuk duduk dalam perhimpunan sebegini.. Duta mereka patut dipanggil kerana rakyat mereka terlibat dalam demo sebegini... Sesetengah Media pula terutama media dari pembangkang memang mengambil peluang untuk di SENTUH oleh polis.. Boleh charged polis berkasar dengan media.. Siapa kata pihak media boleh terlepas dari hukuman jika mereka juga terlibat dan melakukan kesalahan.. Mereka ini manusia juga dimana tiada beza dengan perusuh jika mereka menyertai mereka.. Yang lebih penting kerajaan perlu memberi kesedaran kepada rakyat tentang apa yang berlaku...

Anonymous said...

Eh yang atas kenderaan berpeluk dengan jantan tu BUKAN ANWAR...itu artis pelakon filemlah....tak lama lagi keluar kot filem terbaru dia... cuba korang konfirm dengan nenek jijah...

Anonymous said...

Itu jambu baru dari unit amal PAS.. HALAL.. HALAL..

Anonymous said...

Video dah terpampang dalam berita nasional.. Nak sorok mana lagi.. Apa kata ambiga.. Apa kata penyokong penyokong BERSIH.. SIAPA DALANG.. SIAPA YANG PROVOKE LEMBU BERSIH UNTUK SERANG DATARAN MERDEKA.... MALU MALU... TAK ADA TELUR.. PANDANG BELAKANG BAGI ARAHAN...

Anonymous said...

Cina bangsat maki rakyat asing yang kahwin rakyat malaysia.. Dia pun sama sahaja... Tak lebih dan tak kurang dari yang dimaki itu..

Anonymous said...

Konon duduk tak pandang kat dataran merdeka tapi beri arahan... Ingat orang tak nampak dan tak ambil video... Lepas tu tak mengaku pulak.. Macamana rakyat boleh percaya kpd org yang tak berintegreti macam ni pun tak tahulah.. Kalau dah suruh tu mengaku ajelah.. Sekarang yang penting pihak berwajib patut meneruskan momentum mengcharged mereka ini.. Janagan jadi macam bf elizabeth wong.. Bising lepas tu senyap.. Apa cerita.

Prof Kangkong said...

anwar nak jadikan malaysia ni mcm palestin.. sbg ejen mosad israel, anwar telah mengarahkan pencacainya utk merempuh sekatan polis. ala tentera israel.. benar kan?

Anonymous said...

Someone would just do anything and later justify it with whatever he can manage, accused everyone else but not himself, and use (misuse rather) all his follower (either paid, planted or otherwise). And worst when a cohort religiously pass a ftywa to wajibkan sokongan> Wished we have this number of people masa buat perarakan Maulud Nabi - then again, a few from this very group may come out with another fatwa yang berarak masa MaulidulRasul is a bid'ah hasanah and we then wonder, sapa behind the opposition to the perarakan hmmmm

Anonymous said...

Apsl x de bdk2 babun bersih komen dlm nie..dh tgk video nie ke blom?x kn senyap je kot dh pas tgk...apsl ternganga mulut ke cm cina kena sound blk dgn org putih 'white idiot' tu..hehehhe...dh terang2 kot dorg start dlu kalo x knp sblum time ni amn je dorg berhimpun..-penyokong keamanan-

kecik said...

penganjur bersih 3.0 bodoh-tolol sapa menjadi pengikutnya bodoh-tolol juga.
semoga pengikut beragama islam berumur sabsedi rumah kata pergi kubur kata mari dah tak bodoh-tolol lagi duduk-duduk la berehat dekat rumah,layan cucu-cicit,berzikir dan berselawat la untuk saham dibawa kekubur.semoga diberi kekuatan taufik dan hidayah ke atas PM Datok Najib melayan kerenah bodoh-tolol ni.

Powered by Blogger.