Apr 17, 2012

USTAZ AZIZAN SETUJU SERTAI PARASIT PAS - BAKAL CANTAS USTAZ TAIB AZAMUDDIN!!?Ketiadaan Ahli Parlimen Baling, Datuk Taib Azamudden Md. Taib dalam program dan ceramah Pas malam tadi menimbulkan tanda tanya dalam kalangan banyak pihak termasuk penyokong parti itu sendiri.

Pendedahan Utusan Malaysia mendakwa kelibat MP Baling itu tidak nampak sepanjang program yang turut dihadiri Presiden parti, Datuk Seri Abdul Hadi Awang dan Menteri Besar, Datuk Seri Azizan Abdul Razak sehingga timbul desas-desus yang menyatakan seperti ada sesuatu yang tidak kena sedang berlaku dalam Pas Baling.
Ustaz Taib Azamuddin VS Parasit PAS di Parlimen berkaitan isu Kalimah Allah.
Sama ada tidak dijemput atau Taib Azamudden sengaja tidak mahu hadir ke program itu, masih menjadi persoalan besar kepada ahli-ahli Pas sedangkan semua wakil rakyat bagi Dewan Undangan Negeri (DUN) Kupang dan Kuala Ketil hadir.

Terdapat juga pandangan yang mengatakan Taib Azamudden seolah-olah dipinggirkan sejak gagal menjawat jawatan nombor dua di bahagian itu. Kini yang nampak lebih menonjol ialah Ahli Dewan Undangan Negeri Kuang, Johari Abdullah.

5 comments:

Anonymous said...

AZMIN KATA BAGAIMANA DOKTOR PERUBATAN BERADA DALAM BALAIRONG SERI DAN DAPAT MENDENGAR MEREKA MEMPERLEKEH RAJA MELAYU.. SEKALI FIKIR MUNGKIN BETUL JUGA.. HARAP SESIAPA DAPAT MEMBERI GAMBARAN YANG LEBIH JELAS SIAPA DOKTOR INI, MEMANG DIPANGGIL UNTUK BERTUGAS KE ATAU ATAS KAPASITI APA DIA BERADA DISITU, DIMANA TEMPAT DUDUK DIA DAN SAMADA BERDEKATAN DENGAN PRMBANGKANG.. MESTI POHAK ISTANA ADA BENDA INI SEMUA SEBAGAI BUKTI BETUL YANG DOKTOR INI BERADA DISITU DAN BERDEKATAN DENGAN PRMBANGKAN PADA MASA ITU.. JIKA BETUL MAKA BETULLAH APA YANG DIKATAKAN OLEH DOKTOR ITU.. LAGI SATU KENAPA AZMIN TAK NAK JAWAB SECARA TERUS BAGI SOALAN INI.. FIKIRKAN LAH..

Anonymous said...

Sejak kebelakangan ini ramai ahli keluarga anwar ibrahim main wayang.. Kak wan, nurul izzah, shamsidar dan juga azmin ali.. Mereka ini sengaja nak buat isu moral sebagai modal politik.. Sengaja buat pemimpin BN dan PR sendiri kecoh pasal benda ini sampai masa PRU nanti.. Sudah pasti mereka tidak akan menjawab.. Hendak guna faktor simpati untuk meraih undi.. Ramai orang melayu sensitive pasal hal orang lain memburukkan orang lain walaupun benda itu benar.. Itu adalah hakikat bagi orang melayu.. Harap isu moral tidak diperbesarkan oleh orang BN.. biarlah pemimpin mereka dari PR yang mempebesarkan hal ini dan bukan dilihat datang dari BN..

Anonymous said...

Anon Tuesday, April 17 2012
Sebenarnya memang dalam setiap acara dan majlis memang ada doktor pakar ditugaskan bagi menangani sesuatu situasi berkaitan kesihatan berlaku. Mereka ini akan ditempatkan didalam balairong.Agak aneh sebagai MP Azmin tak tahu perkara ini dan cuba membelitkan perkara yang benar dan cubaan kelirukan orang ramai. Begitu juga diParlimen memang ada doktor yang bertugas.
Saudara..
Sebenarnya Azmin tu cuba nak gunakan logik konon untuk kelirukan saudara yang mungkin tidak mengetahui bahawa memang ada doktor yang bertugas.Kalau perangai dia dan kawan2 dia yg sewaktu dgnnya tu dah berbuat biadap mengaku ajelah tak perlu nak cari cara logik konon yang bukan semua org tak tahu.
kalau Tuanku berada untuk mengambil sesuatu perbarisan hormat pun memang doktor akan berada bersama. tu dah memang SOP.
Kawan saya bekerja diIstana Negara dia juga boleh sahkan perkara ini.

Anonymous said...

Mmg ada doktor yg bertugas standy by di mana2 majlis besar. Even di moto GP ke, aktiviti sukan ke, mmg akan ada doktor stand by. Ni kan majlis pertabalan agong. Lagi la ada. Jgn salahkan doktor bertugas.Tanya azmin suruh jawab soalan tu.

Anonymous said...

sebenarnya doktor nie adalah doktor drpd group yg expert n bertugas secara tersembunyi tanpa sesiapa meyedari sekiranya apa2 yg berlaku... kebetulan doktor nie ditugaskan di bahagian balairong utama dan berdekatan dgn tmpat duduk pemimpin2 pembangkang spt azmin dan lain2...

Powered by Blogger.