Apr 8, 2012

STATEMENT MUSLIMAT PARASIT CABUL MARUAH WANITA ISLAM!!
Bila melihat kehadiran Timbalan Ketua Muslimat PAS Pusat Dr. Mariah Mahmud mewakili sayap parti tersebut menyokong BERSIH 3.0, ia seterusnya menghina maruah wanita Islam secara keseluruhan.

Apa tidaknya? Apabila ditanya mengenai kenyataan S.Ambiga yang menyokong usaha yang dibawa NGO2 yang memperjuang hak dan kebebasan Lesbian, Gay, Biseksual dan Transeksual (LGBT), lantas memberi jawapan bodoh mendakwa Muslimat PAS menyokong tuntutan BERSIH bukan Ambiga. Jawapan ini diberi beliau merujuk sokongan BERSIH 2.0 sebelum ini.

Bukankah individu yang memimpin BERSIH 2.0 ini adalah individu bernama Ambiga? Bagaimana Muslimat PAS boleh menyokong sebuah badan tidak berdaftar yang diterajui oleh individu yang mereka sendiri tidak sokong pendiriannya?


Bagaimana Muslimat masih boleh membuka ruang untuk bekerjasama dengan seorang wanita yang membawa suara hak kebebasan yang jelas kenyataaanya bercanggah dengan syariah seorang wanita Muslimah membawa tuntutan LGBT? Ini bukan sebarang tuntutan kebebasan. Tuntutan ini berkaitan dengan soal Undang2 Mahkamah dan Ambiga merupakan seorang Peguam yang mampu membenarkan suara ini diluluskan.
 

Menghina UMNO.. Tidak mahu bekerjasama dengan UMNO kononnya parti ini mengamalkan Korup. Tiada ruang langsung. Walhal Pemimpin yang kamu bersubahat lebih mengaibkan perjuangan utamanya. Adakah dosa bersubahat dan membawa budaya LGBT yang terang2 disokong Ambiga ini boleh dimaafkan berbanding dosa Korup yang dituduh kononnya menjadi amalan setiap pemimpin UMNO walaupun tiada bukti kukuh disertakan?

KUASA Politik. Desakan kuasa politik mengatasi segala2 nya. Sanggup bersedudukan dengan individu yang membawa suara hak yang pernah dilaknat Allah menghukum kaum yang mengamalkan budaya ini pada zaman Nabi Luth.

Sekarang ini nak bicara soal Akidah terus kata dipolitikkan.. Nak bicara soal Seks Songsang terus herdik dipolitikkan. Walhal Pemimpin2 Politik ini juga bakal memimpin Negara.

Hak rakyat dicanang dan diperbodohkan. Korup Korup Korup. Bila kena tuduhan di sebelah sana terus ditepis fitnah UMNO. Dulu kata Korup Rasuah takkan selesai selagi tidak laksana Hudud. Kini disanjung pula Perlembagaan Negara yang diherdik dahulu Undang2 Penjajah malah boleh dibawa bincang untuk digubal untuk 'mengemaskini' soal Agama dan Bangsa.

Tiada bezanya sebuah sayap kaum Hawa tidak menyokong hak kebebasan Lesbian akan tetapi sanggup bekerjasama dengan seorang pemimpin berpengaruh berstatus peguam yang bakal membenarkan hak2 budaya songsang ini dibela di muka pengadilan. Walhal terang2 Undang2 Allah melaknat kaum sebegini.

Jawapan pasti berbalik kepada tuduhan UMNO. Tanya diri kamu terlebih dahulu. Siapa individu2 yang kamu sedang bersubahat pada ketika ini.

PS : Dr. Mariah simpan angan2 nak ganti Shahrizat pegang jawatan Menteri Wanita. Sebab itu 'baik' dengan Shahrizat. Sory, Anwar bakal beri jawatan tersebut kepada Shahrizat. Jangan kata kerjasama SENADA, Menangis wanita Malaysia tatkala berpeleseran pasangan wanita di hotel2 bajet dan mewah. TAK APA... ASALKAN REKOD BAIK TAK KORUPSI.. NAK JADI LESBIAN KA, APA KA, IKUT KORANG LAH!!3 comments:

Anonymous said...

perempuan ni dah tak layak digelar muslimah tetapi layak digelar musibat...

diorang ni hanya tau bagi susah org ja...

jgn lupa bawa stok jalang yg sanggup menyalak dikhalayak ramai di perhimpunan bershit 3 ok...

pejuang hamas...

Anonymous said...

cuba siasat..
Ada potong biji kelentit ka tidak...?
Masalahir dulu dia minum air zam-zam ka air tuak?

Anonymous said...

Demi mengekalkan elaun bulanan RM 19,000 ++, berNABIkan Ambiga tak jd hal punya.

Powered by Blogger.