Apr 28, 2012

PENYOKONG BERSIH MENGGANAZZ... PECAH & HANCUR KERETA POLIS!!


WHAT THE TRY TO DO FOR MALAYSIA!!?
Ini yang berlaku akhirnya.. Berakhir dengan keganasan. Malaysiakini telah melaporkan berlaku perlanggaran kereta Polis terhadap 2 penyokong BERSIH. Di mana buktinya? Mana paparan Video atau gambar yang mengesahkan kejadian seperti yang dilaporkan?

Jangan cuba menggugat Negara ini. TANGKAP DAN SOATSIASAT semua pihak yang terlibat dalam insiden tersebut. Jika benar mereka berani.


14 comments:

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous said...

Adakah ini perhimpunan aman.. Harta kerajaan dimusnahkan.. Ingat mak bapak dia orang bayar ke.. Harap tindakan setegasnya akan diambil bagi mereka yang telah merosakkan harta benda kerajaan seperti patrol car tu dan mereka yang telah melanggar perintah mahkahmah untuk tidak diberi berhimpun di dataran merdeka.. Ini baru sebahagian kecil kesalahan jenayah yang telah ditonjolkan kepada masyarakat.. Apa guna sistem kehakiman yang ada jika tindakan tidak diambil kepada penjenayah ini.. Kita mahu sistem kehakiman yang adil dimana semua penjenayah diberi layanan yang sepatut diterima.. Tidak kira pemimpin atau budak suruhan..

Anonymous said...

Betul.. Apa guna keluar arahan jika tidak diikuti.. Harap NGO NGO akan dapat memberi tekanan kepada pihak yang berkenaan untuk mengambil tindakan dari segi perundangan bagi mereka yang melakukan kesalahan.. Barulah rakyat akan kata kita ada sistem perundangan yang berfungsi...

Anonymous said...

Polis tak akan ambil tindakan sebab semua polis melayu.. Dan yang merusuh pun melayu..

Anonymous said...

Mana kerajaan pembangkang dapat duit sponsor budak budak suruhan ni.. Sudah pasti dari ISRAEL.. Juga dari duit kerajaan negeri yang patut dibelanjakan untuk rakyat negeri tersebut.. Kebajikkan ramyat tidak dijaga, duit diguna untuk tujuan sebegini.. Baguslah tu..

Anonymous said...

Bro,
ko buang je entri Global Products & Services Review said... kat atas tu. kalau dia kata tak guna berblog 24jam buat apa dia post kat sini? sebab blog 24 jam macam ni lah dia boleh promote skim cepat kaya dia.

Aku menyampah dengan orang yang ingat pandai dan nak tolong orang tapi tunjuk bahalol dengan memperbodohkan orang.

patut terima kasihlah sebab blog-blog macam ni memberi dia peluang 24JAM promote skim cepat dan senang kaya dia tu. bukannya mengata-ngata usaha orang menarik minat pembaca.

Anonymous said...

Aku benci betul kat advertistment suruh buat pelaburan global tu. Punyalah bangang dalam negara mengalami permasalahan dilanda demo haram jadah yang mungkin boleh mendatangkan bencana lebih besar kepada negar jika tidak ditangani dengan sewajarnya.
Sibuk suruh orang melabur, kalau negara hancur jangankan nak melabur nak makan sebutir nasi pun payah..

Anonymous said...

NIZAR TELAH MENUDUH BAHAWA ADA PAKATAN UNTUK RAMPAS KUASA JIKA BN KALAH DALAM PRU13.. LEPAS TU DIA CAKAP DIA TAK DAKWA TAPI SURUH ATM MEMBUKTIKANNYA DENGAN KENYATAAN MENAFIKAN ATAU MENGIYAKAN.. ATM DAH MENAFIKAN.. TAPI SEDAR TAK DIA RAMAI NGO DAN BEKAS KAWAN ANWAR JUGA YANG TELAH MINTA ANWAR, AZMIN, AZIZAH, NURUL IZZAH DAN SAMSIDAR UNTUK BUAT BENDA YANG SAMA UNTUK MENAFIKAN ATAU MENGIYAKAN TUDUHAN ANAK AZMIN DLL... SAMPAI SEKARANG SEBARANG PENGAKUAN ATAU PENAFIAN TAK DIDENGAR.. ADAKAH INI MENUNJUKKAN YANG IANYA BENAR BENAR BERLAKU... FIKIRLAH SENDIRI..

Anonymous said...

SIAPA "WINNER" DALAM BERSIH13... PR TELAH MENUNJUKKAAN BAHAWA MEREKA ADA KAPASITI UNTUK MENGUMPULKAN RAKYAT DARI SELURUH PELUSUK NEGARA SAMADA DITAJA ATAU TIDAK.. INI MENUNJUKKAN MEREKA MASIH RELEVAN.. KERAJAAN BN PERLU BERSIFAT TERUS TERANG PADA DIRI SENDIRI SAMADA MEREKA KINI TELAH MENDAPAT LEBIH SOKONGAN DARI RAKYAT JIKA DIBANDING DGN PRU13... DENGAN BERSIH INI JUGA, KERAJAAN BN BOLEH MENDAPAT LEBIH SOKONGAN DARI RAKYAT JIKA MEREKA TAHU ATAU PANDAI MENGOPTIMIZEKAN ATAU MEMPERGUNAKAN ISU INI BAGI MEMPAMERKAN IMAGE BURUK PEMIMPIN DAN PESERTA BERSIH.. DAN IMAGE BAIK PDRM..

Anonymous said...

Di kota london, rakyat britain yang memukul dan mencuri barang pelajar malaysia masa riot disitu telah dihukum penjara selama 2-5 tahun.. Tiada sebab kenapa rakyat malaysia yang memukul polis dan wartawan dalam insiden bersih 3.0 boleh terlepas dari tindakan undang undang.. Adakah kita memerlukan queen counsel bagi mereka yang dipukul ini mendapat pengadilan yang adil...harap keadilan dapat ditegakkan.. Media harus membuat liputan yang meluas bagi isu ini agar ianya tidak dilupakan begitu sahaja..

Anonymous said...

Harap gambar insiden itu dapat dimuatkan didalam youtube untuk tontonan umum.. Baru kita dapat tahu siapa yang terlibat seperti kes di london itu...

Anonymous said...

Harta umum dan kerajaan seperti kereta polis pun telah dirosakkan.. Isu sekarang kenapa mereka ini semua akan terlepas.. Itu yang selalunya berlaku dengan alasan tak cukup bukti..

Anonymous said...

Kenapa polis tak tembak sahaja mereka yang menyerang polis.. Kalau kes samun mesti polis dah tembak dengan alasan mempertahankan diri.. Ini sanggup dipukul salam menjalankan tugas walaupun tahu akan kena pukul..

Anonymous said...

Nnt kes lgi besar bro..mmg itu ambiga tunggu..pastuh bwk ke mahkamah dunia la bgai

Powered by Blogger.