Apr 28, 2012

LIVE BERSIH 3.0 BERMULA MALAM INI - INSIDEN PENYOKONG GILA KEPUNG BAS POLIS!!








9 comments:

Anonymous said...

Kebanyakannya adalah orang-orang MELAYU....begitu menyedihkan

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous said...

mana fru..kasi bersih mangkok2 ni dgn air jamban(kuning)....

AKU SAYANG MALAYSIA! AKU SAYANG ISLAM N MELAYU! BOIKOT BERSIH 3.0! said...

exactly memang menyedihkan..
ape yang dorang sume nak lagi?
ini semua masyarakat melayu yang x bersyukur..
ingatlah anak-anak pd masa akan datang..
ape yang korang buat skang amat memalukan MALAYSIA..
ingatlah wahai masyarakat, UMNO yang memperjuangkan kemerdekaan..
setahu ak sepanjang aku duduk di Malaysia ni x penah ak dilarang untuk sembahyang, berpuasa,pergi haji, dengar azan semyang kuat2, baca Al-quran..
ape yang korang nak perjuangkan skang ni????????
INSAFLAH..

Anonymous said...

Tolonglah tangkap babiga tu. Dia tak layak jadi warganegara m'sia. Tiada satu jasa pun.

Anonymous said...

mcm monyet !!!
mana pergi tatasusila
nama saja memperjuangkan issue2 rakyat tapi issue hati sendiri pun tak terbuat.
menyusahkan rakyat lain saja, teruskan melalak mcm berok .

Anonymous said...

All this for a single gay called Anwar Ibrahim?? And you call yourself a Muslim?

Reeza Redzuan said...

Sangat memalukan. Kata nak buat demonstrasi aman? belum gertak ngan Pak Polis dah serbu dah.... Cis

Anonymous said...

Sedih tengok bangsa Melayu mudah sangat menggadai marwah diri. Ikut telunjuk kafir2 laknat. Ada baik kalau duduk di rumah buat solat tahajjud doakan kesejahteraan negara dan saudara Islam. Bukankah yang anggota polis itu saudara se Islam kita? Mengapalah buta hati kalian semua termasuklah yang dah lanjut usia ??? Apa lagi yang kurang di negara kita yang terlalu menimbun rahmat AllahSWT ni ??? Benci aku.

Powered by Blogger.