Apr 4, 2012

LAGI REFORMIS DEDAH PERILAKU WANG PELACUR AZMIN ALI!!Cabaran Timbalan Presiden PKR Azmin Ali akhirnya disahut salah seorang bekas Anggota AMK era kebangkitan Reformasi 98, Anuar Shaari.

Beliau yang juga merupakan bekas S/U Sulit Anwar telah memaparkan DOKUMEN pembelian saham yang merupakan milik isteri Azmin Ali Shamsidar Taharin yang mempamerkan 2 syarikat yang direkodkan pada tahun 1992 hingga 1998. 


 Bukti2 yang dipaparkan secara terbuka menerusi Media Elektronik hari ini jelas berlakunya transaksi Pembelian Saham bernilai RM 2 Juta sememangnya berlaku menerusi dokumen tersebut malah pemilikan akaun berjumlah RM8 Juta atas nama pasangan suami isteri itu turut dinyatakan.
Sebelum ini Hasan Ali yang diserang dan diherdik Azmin Ali meminta beliau merenung kembali serangna tersebut dan memperkukuhkan kepimpinan beliau dalam institusi Keluarganya yang semakin rapuh. Ini kerana tidak mungkin seorang Pemimpin mampu mentadbir sesebuah Negara akan tetapi gagal memimpin keluarganya sendiri.

Hasan Ali juga menggesa Azmin membela diri beliau terlebih dahulu berikutan tuduhan adik kandungnya sendiri berkaitan soal Pembelian Saham isterinya seperti yang dipaparkan Anuar Shaari di atas yang nilainya jauh lebih tinggi dari kos mengubahsuai pejabatnya itu. 

Gambar di atas sekadar mukadimah bagi mempamerkan nama yang tertera. Untuk lihat bukti berbentuk beberapa dokumen dan transaksi pembelian saham lebih jelas beserta amaunt  KLIK DI SINI.


1 comments:

Anonymous said...

ada duit berjuta pun tak guna kalau puki bini diceroboh oleh si bengkok...

azmin dayus...

heheheheee...

pejuang hamas...

Powered by Blogger.