Apr 23, 2012

KELAB SULTAN SULAIMAN SESAK RIBUAN MANUSIA MAHU TIBAI ANWAR!!








RIBUAN ini hadir menyertai NGO TOLAK INDIVIDU BERNAMA ANWAR IBRAHIM (TIBAI).





 RIBUAN yang hadir ini pernah memuja kepimpinan Anwar satu ketika dahulu. Kini mereka bersatu menerusi TIBAI - TOLAK ANWAR.





Adakah RIBUAN manusia ini juga mahu dituduh 'dibeli' UMNO? Sudah2 lah tu membuat pertuduhan yang sama.

Kerana terbukti ANWAR TIDAK RELEVEN.!!


3 comments:

Anonymous said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous said...

Kalau tibai macam ni aku tak gerun, tapi kalau geng silat ke ape ke yang buka gelanggang baru mau senak hulu hati...

Anonymous said...

Lepas CIBAI kena TIBAI, meh kita tambah CABAI(Cintai Agama Bangsa berAkhlak Islam).

Mari kita hapuskan petualang Agama dan bangsa dari bumi Malaysia pada PRU13 ini.

Powered by Blogger.