Apr 22, 2012

ISU JAWATAN MAIPP - GUAN ENG UGUT PESURUHJAYA PAS PENANGPENGECUT!! Itu sahaja yang mampu diselar terhadap Pesuruhjaya PAS Penang Salleh Man Mat Aji memberi maklum balas terhadap isu jawatan Yang Di Pertua Majlis Agama Islam Pulau Pinang.

"Kita tidak boleh bercanggah pendapat apabila berada dalam sebuah parti." Jawapan seorang Pemimpin Islam yang tersepit dalam menjaga maruah Parti Pemerintah yang tidak seteru dengan simbolik Perundangan Syariah.

Bagaimana Salleh Man boleh membiarkan janji Ketua Menteri Penang, Lim Guan Eng terhadap beliau dicabul? Mungkin Salleh Man tak kisah sangat kerana telahpun 'menikmati' jawatan ADUN pada ketika ini.

Akan tetapi, diserahkan pula bulat2 kepada Pemuda PAS Negeri untuk lebih keras dalam merealisasi tuntutan tersebut.

“Jika Dewan Pemuda Pas merasakan itu yang terbaik, terpulanglah.Saya tidak mahu komen dengan lebih panjang berikutan takut dispekulasikan kenyataan saya.sebagai sebuah parti,semestinya kita tidak boleh bercanggah pendapat. Oleh itu, jika Dewan Pemuda Pas negeri rasa permintaan itu terbaik,saya berserah sahaja,” kata Salleh Man.

Sudahlah. Ini semua drama ke Putrajaya. DAP tidak sama sekali akan memberi ruang kepada PAS untuk berkuasa dalam melaksanakan apa yang disebut tuntutan Islam. Mungkin lebih mudah jika diletakkan Parasit PAS dalam barisan kepimpinan Negeri. Kerana buat masa ini tiada lagi pimpinan Parasit di Negeri tersebut.


2 comments:

Anonymous said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Adi Kencana said...

PAS dulu, kini, selamanya mmg kuda tunggangan DAP & PKR...

PENDUDUK KERINCHI MASIH MENANTI PERMOHONAN MAAF NURUL IZZAH. Baca di sini...

http://apakecoh2.blogspot.com/

Powered by Blogger.