Apr 15, 2012

HASIL KEJAYAAN 'BAPAK' AJAR 'ANAK' KENCING BERLARI!!












6 comments:

Anonymous said...

muka anwar mcm babi utan !

A.B.U = ANWAR BABI UTAN !!!

Anonymous said...

Kesian tgk bebudak nih...... dah macam tak dak ilmu dan fikiran dah depa nih....

Anonymous said...

Muka dah terang... Suara dah lantang.. Adakah ini ugutan bunuh.. Apa lagi.. Harap pihak berwajib dapat mencari siapa mereka ini.. Dari uni mana dsbnya.. Kami rakyat malaysia hendak tahu juga budak ini dari uni mana.. Study apa.. Atau mereka ini budak jalanan yang sebenarnya tak masuk uni pun.. Tapi dipergunakan untuk tujuan politik.. Hendak berhimpun secara aman boleh.. Tapi ini namanya provokasi.. Apa kata kita letak gambar mak bapak dia dalam suratkhabar bahagian orbutary.. Satu page penuh.. Aku boleh bayar dukt iklan tu.. Ataupun utusan malaysia boleh sponsor.. Benda macam ni perlu di highlight dalam berita perdana.. Menghina PM di khalayak ramai.. Adakah ini yang kita mahu pada anak anak kita..

Anonymous said...

Sabar bro.. Kita tengok dulu implikasi benda ni pada PR.. Kalau tak baik.. Maka budak ini memang diupah oleh umno untuk buat demo macam tu..

Anonymous said...

Diorang tersilap gambar tu bro..sepatutnya gambar yang mereka kalongkan bunga tu gambar EMAK BAPAK mereka yanh berhajat sangat mahukan anak2 mereka maju dan bijak pandai.Tindakan mereka nie samalah dengan menghina emakbapak diorang yang menerima tawaran PTPTN tu agar anak2 mereka jadi manusia berguna ...malangnya anak2 yang tak mengenang jasa orangtua nie..memalukan dan menampilkan diri mereka SEBAGAI ANAK DERHAKA...tu lum diminta suroh bela emakbapak lagi..entah2 tercampak kedua orang tua mereka tu dipinggir2 jalan atau pusat kebajikan...wah kah kah memang bahalol..

Anonymous said...

kalau kita layan orang bodoh kita akan jadi bodoh dan kalau kita layan orang gila kita pun terikut2 jadi gila- jadi biar la orang bodoh dan gila tu dengan mimpi mereka dan kita dengan agenda murni kita. kita buat la kerja that can bring food to the dinning table.

Powered by Blogger.