Apr 28, 2012

"BODOH.. KORANG TAK MENIAGA" - VIDEO PENIAGA BERANI MATI B'DEPAN BERSIH 3.0!!

9 comments:

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous said...

cayalah brader..tabik spring kat lu2 diorang tu mmg bodoh..

Anonymous said...

Berapa umno bayar orang ni... Itu mesti keluar dari mulut penyangak pak turut PR.. Mana telur bila dicabar oleh bro ni.. Ramai ramai berkokok dari jauh aje.. Itulah melayu.. Betul cakap bro ni kenapa tak buat kacau kat kawasan cina kat bukit bintang, petaling street dll.. Ni nak menyusahkan melayu jugak.. Cina boleh berniaga tak payah risau.. Melayu tutup kedai macam cakap bro ni.. Hanya kedai makan minum dapat buat extra, tapi kedai lain semua rugi hari ni..

Anonymous said...

Mana ada rugi... Nampak ramai orang BERSIH pergi beli belah kat kedai kedai tu.. Almaklumlah siapa pergi demo dapat RM dari ketua bahagian..

Anonymous said...

RASANYA POLIS MALAYSIA DAH BELAJAR DARI DEMO YANG TERDAHULU.. HARAP DAPAT DIPAPARKAN DALAM WEBSITE POLIS SEMUA VIDEO PROVOKASI DAN TINGKAH LAKU YANG MENYALAHI UNDANG UNDANG OLEH PENYOKONG DAN PEMIMPIN BERSIH NI.. SYABAS POLIS MALAYSIA.. BLOGGER PULA BOLEH TOLONG SIARKAN VIDEO DARI WEBSITE POLIS MENGENAI PERHIMPUNAN AMAN ALAH C.I.B.A.I NI.

Anonymous said...

kesian melayu,abis jadi anjing ambiga,jadi lembu ambiga...siap bersalah??serban je besar kat kepala, otak letak kat lutut

KontolMu said...

Jelas peserta demo tak ada telor...Mamat tu seorang aja cabar beribu peserta demo tapi tak ada seorang pun yang berani tampil. Tabik kat Mamat tu. Peserta Demo 3.0 macam Keling hanya berani ramai-ramai aja.

Anonymous said...

BRO MINTAK TOLONG DENGAN ALLAH SUPAYA BERSHIT&GANG DITIMPA MUSIBAH KERANA DOA ORG TERANAYIA MUJARAB TAU.. TQ SELAMAT BERAMAL.

Anonymous said...

respect laa brader...hats off!!!

Powered by Blogger.