Mar 28, 2012

VIDEO PENGAKUAN SETIAUSAHA PAS SELANGOR - "KAMI MASIH PERLUKAN HASAN ALI."Video ini menunjukkan Khalid Samad merupakan Pemimpin paling hipokrit menyampaikan sebarang kenyataan kepada ahli2 PAS dan rakyat Malaysia.


Ianya dirakamkan 3 bulan sebelum pemecatan Hasan Ali dan diarahkan Presiden PAS Hadi Awang untuk memastikan Hasan Ali kembali berkhidmat dan dilantik semula sebagai AJK PAS Negeri dengan cara yang lebih telus.


Gambar di atas merupakan salah satu reaksi senyum sinis Khalid Samad ketika SU PAS Selangor menjelaskan "Kita masih perlukan beliau (Hasan Ali) dalam Jawatankuasa Badan Perhubungan (PAS Negeri)."Jelas Khalid Samad individu yang menghina Hasan Ali dan memulakan perpecahan PAS apatah lagi menambahkan lagi perpecahan Umat Islam di Selangor.
Walaupun Hadi Awang didakwa mengarahkan Khalid Samad memberikan kenyataan ini, namun beliau jelas tidak menerima arahan Presiden dan menyerahkan kepada S/U PAS Negeri membuat penjelasan. Kerana Khalid Samad punyai Ketua yang beliau puja iaitu Anwar Ibrahim. Anwar adalah Presiden Parasit PAS. LIHAT PAPARAN VIDEO INI.

1 comments:

Anonymous said...

Kenapa khalid samat tak duduk diam dari awal sampai akhir.. Macam kera kena belacan..macam tak kena aje..

Powered by Blogger.