Mar 11, 2012

VIDEO MELAYU MURTAD - "IT'S LOOK LIKE STUPID WHEN WE READ AL QUR'AN!!"Rasa sungguh tidak berakal bagi kita sebagai salah seorang Muslim menentang sebarang usaha Pemimpin yang tekad menyekat dakwah Kristian yang telah memurtadkan beberapa Umat Islam berbangsa Melayu di Negara ini.


Bagaimana PAS masih boleh membiarkan Parasit2 mereka menafikan wujudnya budaya Murtad ini? Walaupun video di atas terang2 memaparkan Ucapan seorang Lelaki berbangsa Melayu yang memperkecil2 kan Al Qur'an sebagai Kitab yang tidak punyai nilai. Walhal setiap ayat yang tertera menerusi Kitab ini adalah lafaz dan kalimah Allah.

Bayangkan dikatakan ada beberapa lelaki dan wanita Melayu yang menyertai Perhimpunan di Gereja di DUMC turut sama2 tertawa mengiyakan penipuan setiap kandungan Al Qur'an di dalamnya. Tidak membaca Al Qur'an masih boleh kita terima. Ini sampai satu tahap beberapa umat Melayu pada ketika itu sanggup mendakwa "Islam make we fool to join this religion. It's look like Stupid when we read Al Qur'an in Arabic but we can't Understand the meaning."

Bagaimana pula sanggup sebilangan Pemimpin PAS yang membawa watak seperti ragu2 dengan pembongkaran Murtad ini?

Kita telah berhadapan dengan masalah Akidah yang kritikal di Negara ini. Itu masih boleh kita hadapi dengan cabar. Akan tetapi bayangkan, apabila sebuah parti yang tertera pada namanya, terlihat pada susuk tubuh yang ditutupi pakaiannya, terdengar ayat2 Al Qur'an pada Mukadimah Ucapannya, mempertahankan lelaki Melayu yang sedang berucap di Gereja seperti di Video di atas, malah menghina Pemimpin yang mahu menyelamatkan Akidah lelaki tersebut.

Siapa sebenarnya Kumpulan Syaitan yang membawa watak Manusia Islam? KLIK DISINI untuk tonton Video salah satu kejayaan Hasan Ali mengIslamkan kembali seorang remaja yang telah murtad.


 

5 comments:

zooby gamez said...

Thanx for sharing all these wonderful Posts and Blog.I really like them and looking forward for the newposts.You can download Painkiller Recurring Evil , Risen 2 Dark Waters , Deep Black Reloaded  and 
Dead To Rights From zoobygamez.

Anonymous said...

20 NGO sokong gay dan lesbian.. Wow banyaknya.. Berapa NGO ada dalam Malaysia ni.. Rasa rasanya hanya kurang dari seratus.. Jadi 20 tu memang banyak kalau ikut peratus.. Betul tak... Bodoh.. Memang aku bodoh... Dalam malaysia ni beribu NGO.. Jadi setakat 20 tu memang sangat sangat sedikit.. Majority rakyat malaysia tak sokong benda ni.. Tapi majority ni dok senyap sahaja.... Itu yang dinamakan silence majority.. Yang bising bising tu pulak memang dari azali lagi karam, macam ambiga tu... Keling Karam... Aku cadangkan suratkhabar perdana ni semua senaraikan nama nama NGO dan prmimpin pemimpin mereka ni, kalau boleh siap dengan gambar sekali di dalam muka depan suratkhabar mereka... Baru kita tahu siapa gay dan lesbian.. Siapa disuap amerika dan israel..

Anonymous said...

PR memang jijik...

Kenaikan gaji perkhidmatan awam dikatakan disebabkan oleh PR.. Ape ke bodoh sangat.. Siapa paymaster... Kerajaan BN atau PR.. Biasalah PR ni memang pandai buat benda macam ni.. Tak caya pergi tanya nurul izzah.. Bapak anak sama sahaja..

Siapa yang nak potong jumlah pekerja kat perkhidmatan awam ni sampai separuh dari sekarang.... Berapa ramai pekerja kat perkhimatan awam ni orang melayu.. Lebih 90 peratus.. Mana nak pergi pekerja ni kalau diberhentikan.... Jadi kuli cina ajelah.. Diperas sampai kering.. Tak ada kemudahan yang diberi jika bekerja dengan kerajaan....

Jadi tak payahlah nak kata konon gaji perkhidmatan awam naik kerana mereka.. Jangan dibodohkan rakyat.. Juga rakyat perlu tolak parti yang memperbodohkan rakyat..

Anonymous said...

YOU ARE AREAL BASTARD HELL YOU GO , YOU SAID YOU A GOOD MUSLIM HA HA ??? YOU READ QURAN WITHOUT KNOWING FOR WHT U HAS READ ?? THERE PLENTY OF QURAN TRANSLATION IN BHSA MELAYU - HELL YOU GO!!! DALAM JUZ4 OR 3 ADA ALLAH BERFIRMAN JIKA ORG ISLAM NAK KELUAR ISLAM FIRMAN ALLAH PD MUHAMMADSAW BIAR MEREKA KELUAR JGN DITAHAN SBB ALLAH TELAH MENYEDIAKAN TEMPAT DINERAKA YG PALING AZAB UTK MEREKA,,,,

Melayu Bukan Islam said...

Melayu keluar Islam ada blog, daftar, sumpah mahkamah, testimoni, video, kahwin di gereja, Christian, freethinker, hindu, ...... hanya kurang betul kalau nafi Melayu itu bukan Islam dan Islam itu bukan Melayu. Kerana takut di tangkap atau di hina, Melayu murtad diam2 tak bagi tahu orang Melayu lain.

Powered by Blogger.