Mar 31, 2012

VIDEO BUKTI ASET NEGERI SELANGOR MUFLIS - KADAR SEWA PREMIS NAIK MENDADAK!! Semua ini adalah hasil permainan Politik Penasihat Ekonomi Negeri Selangor Anwar Ibrahim. Khalid Gagap jadi mangsa. Azmin menanti peluang MB. Namun paparan Video ini merupakan salah satu sebab utama wajib setiap pengundi di Selangor menolak Kerajaan Pakatan ini. Kerana Agenda jahat disulitkan. Penyelewengan disembunyikan.

Tekanan kenaikan sewa premis melibatkan peniaga dan Pejabat NGO2 Bumiputera sukar diterima akal. Adakah ini disebabkan Kerajaan Negeri berdepan dengan masalah keruntuhan hasil Kewangan Negeri?3 comments:

Anonymous said...

Kerajaan selangor memang telus...

Banjir di klang.. Apa dia orang buat... Buat perancangan 50 tahun dataran banjir.. Halang pembangunan di kawasan banjir.. Tak payah keluar duit bantu rakyat.. Letak beban pada orang lain.. Apa jadi pada tanah orang yang tergolong dalam kawasan ini.. Tanam jagung ajelah.. Tak bolEh buat pembangunan..

Pampasan tak diberi kepada mangsa banjir.. Dia cakap tak boleh beri sebab tak ada insurance.. Bodoh betul MB ni... Beli lah insurance berjuta juta.. Tapi semua insurance pun tak akan cover kerosakkan yang diakibatkan oleh malapertaka seperti banjir dan gempa bumi dsbnya.. Jadi di sini dia cuba nak pusing.. Kalau tak ada duit nak bantu, cakaplah tak ada duit.. Mana kerajaan berkebajikkan kerajaan Selangor..

Bangunlah rakyat klang dan yang lain lain, tolaklah pakatan pembangkang ni yang hanya tahu berjanji kosong sahaja.. Senang berjanji kalau kuasa tak ada di tangan.. Susah untuk menunaikan bila diberi peluang berkuasa..

Anonymous said...

Itulah.. Kalau PAS yang jadi MB... pasti dia akan bantu.. Bantu beri PAS nak masuk syurga.. Sebab sokong PAS.. Satu lagi bukti janji kosong PR.. Siapa yang bodoh.. Tentulah rakyat yang akan menyokong PAS pada PRU13 nanti..

Anonymous said...

Mana belia belia selangor.. Dah tahu buruk baik kerajaan selangor sekarang.. Tunjukkan lah protest anda di peti peti undi.. Setiap undi anda adalah penting..

Powered by Blogger.