Mar 8, 2012

VIDEO - BANJIR LUAR BIASA DI KAMPUNG BARU MALAM TADI!!








Hujan Luar Biasa tanpa henti bermula petang hingga ke lewat malam semalam  telah mengakibatkan Kejadian Banjir di sekitar Ibu Kota terutamanya di Bukit Bintang, Kampung Baru dan Ampang.






Sama2 kita berdoa agar Ujian Allah ini diberi hikmah bagi setiap hamba2 NYA.

3 comments:

Megat Alam Gempita said...

Banjir atau apa jua malapetaka pasti ada sebab musababnya. Kena pulak kawasan-kawasan 'itu'...

Allah turunkan sesuatu bala sebab nak cuci dosa manusia, tapi puak-puak fuckatan tak boleh terima ini sebagai balasan Allah kerana ia akan kufur pada pemimpin mereka. Sebaliknya mereka akan spin semuanya salah UMNO/BN.

Anonymous said...

of course la terowong smart yang akan menjadi mangsa cercaaan, padahal masa kerajaan nak laksanakan projek menaik taraf supaya boleh dibersihkan kg baru tu, kemain lagi diorang bantah. sanggup nak duduk kat kawasan yang tikus besar kucing, lipas di sana sini.sanggup makan kat tmpt tikus bermain-main..


eii.. geli jek kampung baru tu..

elok pun banjir, baru diorang sedar tentang kepentingan menjaga longkang agar tak tersumbat, tapi akan sedar ke? yang jadi mangsa spin lepas nie mestilah terowong smart..

hangkedee said...

Kerajaan nak bina bandar terancang mereka tak nak.Ikut cakap pembangang yang nak ambil kesempatan MOdal Politik.Nah sekarang kenapa tak pergi berdemo kepada pembangang? Bodoh tak boleh di ajar!

Powered by Blogger.