Mar 25, 2012

ULAMA' PAS CABAR PERANG -TOKOH PARASIT 'RASUK' PRESIDEN TERIMA SEMULA JAWATAN BUKAN ISLAM !!
Beberapa Tokoh Ulama' PAS didakwa sudah tidak mampu mengawal emosi dengan tindakan biadap beberapa individu di dalam Kumpulan Parasit PAS terhadap Presiden PAS Hadi Awang. 
Semua ini gara2 keengganan beliau buat pertama kali sejak Keputusan Pemilihan AJK PAS Pusat tunjuk kepada keputusan Parasit2 PAS menerima Pemimpin Bukan Islam menduduki  jawatan tertinggi Parti.

Parasit2 PAS yang diantaranya Khalid Samad dan Dr. Dzulkefly didakwa memperkecil2 kan Presiden sebagai Pemimpin yang masih berfikiran sempit dan terlalu tunduk kepada Majlis Syura Ulama' PAS. Walhal mereka mendakwa Hadi Awang tahu akan potensi besar undi bukan Islam bakal memihak kepada PAS jika tawaran tersebut diberikan kepada beberapa tokoh Bukan Islam yang berpengaruh.

 
Dan Hadi Awang juga didakwa bersikap tidak profesional dan menerima fakta bahawa potensi undi Melayu untuk memilih PAS pada PRU13 agak kecil untuk mencapai kemenangan besar parti tersebut. 

Parasit2 PAS juga agak musykil dengan kedegilan Hadi Awang dalam meluluskan usul ini kerana sebelum ini banyak cadangan yang dikemukakan dapat diterima walaupun memerlukan beberapa perbincangan susulan.

Beberapa tokoh Ulama' PAS juga bertegas dalam cadangan ini kerana ianya dikatakan kemuncak keruntuhan perjuangan Islam yang dibawa mereka dan kejayaan paling hebat Parasit2 PAS jika ianya diluluskan menerusi Usul Jawatankuasa Tertinggi PAS Pusat yang majoritinya dikuasai Parasit2 tersebut.
Ulama'2 PAS juga akan sentiasa mempengaruhi dan mengingatkan Hadi Awang agar tidak menarik semula kenyataan beliau semalam berkenaan isu ini atau mereka sendiri akan 'berperang' dengan Parasit2 tersebut.

Ini dikhuatiri akhirnya cadangan ini akan diluluskan kerana didakwa beberapa Pemimpin Parasit telahpun bertemu dan memberi jaminan kepada Anwar akan memastikan tawaran ini dapat diluluskan. Ianya dilihat mampu berlaku kerana Parasit2 PAS sebelum ini telah berjaya menguasai keputusan Parti termasuklah isu pemecatan Hasan Ali yang pada awalnya dinafikan Presiden.

Parasit2 PAS dakwa mereka ada peluang cerah untuk menarik semula kenyataan Presiden kerana menguasai Pimpinan Tertinggi seterusnya tunduk kepada keputusan mereka.


Isu ini menjadi kekecohan dari kalangan PAS setelah AJK Pusat Dr. Dzulkefly Ahmad membuat kenyataan secara terbuka bahawa PAS kini sudah menerima tawaran bagi jawatan Timbalan Presiden PAS Pusat dari kalangan bukan Islam.

Kenyataan yang diumumkan menerusi Wacana Isu Politik anjuran Sinar Harian itu telah menimbulkan kemarahan Dewan Ulama' dan Dewan Pemuda PAS Pusat.

Parasit2 PAS dikenalpasti telah berbincang untuk menawarkan jawatan tersebut kepada Ambiga. Namun belum sempat tawaran tersebut diberikan Ambiga telah menolak bulat2 kerana tidak percaya akan potensi parti tersebut untuk menguasai Parlimen Malaysia secara keseluruhan.Lagi Artikel Berkaitan (Klik pada tajuk untuk Baca) :- 

1 comments:

Anonymous said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Powered by Blogger.