Mar 26, 2012

SIDANG DUN KECOH - AZMIN ALI TIKAM LIDAH DGN. KHALID IBRAHIM!!?
Azmin Ali dilihat tidak bijak mengawal emosi tatkala berhadapan dengan musuh. Kekeliruan timbul apabila Azmin dilihat beriya2 menyerang Hasan di Sidang DUN minggu lalu. 


Lebih malu apabila MB Selangor yang juga Pemimpin PKR Negeri menafikan tuduhan Azmin dan mendakwa peruntukan Kos Ubah Suai Pejabat ketika memegang jawatan Exco itu rasional dan tidak melanggar etika. (KLIK DI SINI untuk tonton Video kenyataan MB Selangor nafi tuduhan Azmin.)


Azmin yang sebelum ini pernah membuat kenyataan terbuka mengkritik Pimpinan Khalid Ibrahim menerusi talian telefon bersama media yang kononnya diboikot TV3 secara susunatur akalnya yang kian beku untuk meyakinkan pengundi agar terus mengundi PKR dengan manifesto baru yang meletakkan dirinya selaku MB baru. Adakah Azmin berani mengkritik tindakan Khalid Ibrahim secara terbuka di Sidang DUN Selangor yang sedang berlangsung pada ketika ini?


Azmin juga dilihat tidak seteru dengan Pimpinan2 yang dilabel Reformis pada era 1998 dan menjadi punca utama beberapa pimpinan ini bertindak keluar dari parti dan tidak menyokong Anwar.Dalam masa terdekat ini Hasan Ali yang masih tidak memberi respons terhadap tuduhan jahat Azmin ke atasnya bakal memberi kejutan buat Timbalan Presiden PKR itu. Mungkin sudah tiba masanya Hasan Ali mendedahkan beberapa penyelewengan yang berlaku dan campurtangan kuasa pihak luar dalam Pentadbiran Negeri.


Ini kerana ADUN2 PKR, Parasit2 PAS dan DAP dilihat merancang menggunakan kuasa veto mereka memperlihatkan Hasan Ali juga seorang Pemimpin Korupsi. Ianya sudah pasti palsu. Namun Hasan Ali bakal melengkapkan pakej masalah besar Kerajaan Negeri Selangor. Bukan sahaja Akidah, malah juga masalah Korupsi.Hasan Ali juga pada bila2 masa sahaja bakal menunjukkan rekod Azmin Ali sepanjang memegang jawatan Ahli Parlimen Gombak. Jangan dilupa. DUN Gombak Setia adalah sebahagian dari Parlimen tersebut.


Dan jangan juga dilupakan. Hasan Ali merupakan Bekas Exco paling kanan satu ketika dahulu. Mereka semakin lupa agaknya.


Apa2 pun ketidakcelaruan yang berlaku sehinggakan mengeluarkan tuduhan palsu yang didedahkan pihak mereka sendiri membuktikan unsur politik mereka amat melampau dalam menguasai dan membolot kuasa politik sesama mereka.


Sehingga lupa akan tanggungjawab dan amanah dalam memastikan rakyat Selangor terus dipelihara. Malah menjadi mangsa kerakusan. Tuduhan jahat dan melampau mereka terhadap Kerajaan BN Selangor terdahulu hari ini memperlihatkan seolah2 terkena batang hidung mereka sendiri.5 comments:

Anonymous said...

Lebih banyak percakaran diantara azmin dan khalid akan berlaku kerana PRU13 dah bertambah dekat.. Ini lah masa nya untuk azmin mempergunakan semua helah politik dia untuk bunuh khalid.. Tapi khalid ni nampak aje kurang cerdik, tapi sebenarnya mungkin lebih cerdik dari azmin..

Anonymous said...

Kita biarkan aje mereka bercakaran..haha

pakwadin said...

AZMIN TAK MAU IKUT BOS DIA P AMERIKA KA-BAWA BINI DIA SEKALI-9 JUTA KAN TAK BOLEH BELI RUMAH DISANA KOT-NAK KATA SAYANG KELUARGA MAK DIA UZUR PUN DIA TAK PI JENGOK-APA LA PUNYA ANAK-

Anonymous said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous said...

Ibarat kucing bercakaran kerana secebis kepala ikan....

Powered by Blogger.