Mar 29, 2012

ROAD SHOW HASAN ALI GENAP KALI KE 60 MALAM INI..!!









Malam ini genaplah Ceramah Presiden JATI Hasan Ali yang ke 60. Alhamdulillah segalanya berjalan dengan lancar. Sokongan umat Islam terhadap perjuangan menyelamatkan Akidah yang dibawa Hasan Ali mendapat respons positif dan semakin kuat.

Malah semakin ramai dari kalangan Ahli2 dan Pemimpin2 Akar Umbi PAS bukan sahaja menyokong, malah turut menjadi salah seorang penganjur Program ini.

Ceramah Hasan Ali telah menyatupadukan Ummah dalam memberi kesedaran pengukuhan Akidah. Umat Islam yang hadir ke Ceramah Hasan Ali ini tanpa mengira fahaman ideologi Politik, mahu sama2 membantu memperutuhkan elemen Islam yang menjadi salah satu unsur penting dalam kehidupan seharian.


 



Ayuh bersama perjuangan ini. Tanpa mengira fahaman ideologi politik. Kerana ideologi perjuangan Agama kita adalah hanya satu. Islam. Ideologi perjuangan Bangsa kita hanya satu. Melayu. Kedua2 ideologi ini mampu dipertahankan di Negara ini dengan memastikan Institusi Raja2 dikekalkan.


AYUH kita hadir Ceramah Selamatkan Akidah bersama Hasan Ali pada jam 8 malam HARI INI di TBG 104 Kampung Kuantan Klang.




5 comments:

Anonymous said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous said...

tahniah dato hassan, dato semakin hensem skrg. airmuka dah jernih.

pemerhati politik

Anonymous said...

jgn percaya dgn investment ni, ni semua kerja anak cina lawyat. dulu mereka duduk bertenggek di tranung net. forum lowyat, siang malam ajak anak2 melayu invest dlm swiss cash la, forex la.

satu anak melayu mencuba average RM3200 lesap. bayangkan betapa kayanya anak2 cina lawyat. skrg mereka nak masuk ke blog org umno.

sebarkan dan minta admin delete iklan bodoh mcm ni.

Anonymous said...

mana ade blogger buat keje free...diorg ade income la...ko je yang tak tau...hahaha

kadiak said...

Jgn melabur hanye untuk cepat kaya sahaja, melabur kpd yg sah dr sisi bank negara sahaja, ade tiga jenis org yg layak amik duit org utk melabur pertama agen pegawai bank itu hanya waktu bekejer di bank, kedua agen insuran, ketiga agen unit trust sahaj, kedua dan ketiga boleh amik duit pada bila bila masa dgn syarat keluarkan resit rasmi atau borang pelaburan sbg bukti. Jgn labur sekadar penerangan ringkas dan mudah dpt untung berlipat ganda maknenye ade unsur riba. Dlm urusniaga tersebut. Usaha mencari rezeki bersih bersamaan melahirkan generasi bersih dr segi rohani dan jasmani. Ok ok ok ok kkkk.:-)

Powered by Blogger.