Mar 20, 2012

PARASIT PAS GELAR HARON DIN 'SETAN UMNO' GARA2 GAMBAR TERBARU B'SAMA HASAN ALI!!







Dr. Hasan Ali telah bertemu dengan sahabat seperjuangan Prof. Dr. Haron Din sebagai tanda semangat setia kawan tatkala Timbalan Mursyidul Am itu akan berangkat membuat rawatan di Luar Negara baru2 ini.






Gambar yang telah dinaikturun menerusi FB Hasan Ali ini mendapat pelbagai respons positif yang memperlihatkan keikhlasan perjuangan Hasan Ali di mata dan minda Haron Din itu sendiri.



 


Akan tetapi puak2 Parasit PAS telah menghantar komen susulan dengan mengherdik pelbagai gelaran malah Tokoh yang dijulang Pimpinan PAS mengepalai jawatan No. 2 Ulama' Parti tersebut diserang dengan label 'SETAN UMNO!!'.

Begitu 'hebat' gelaran dan penghinaan yang agak mudah diselar Parasit2 PAS demi mempertahankan Tokoh yang secara terang2 an memesongkan Akidah Ummah bernama Anwar Ibrahim.

Mungkin Haron Din kini sedar akan kesilapan beliau menjadi antara individu yang membela Anwar ketika era Reformasi 1 ketika dahulu setelah memperlihatkan kelakuan rendah akidah yang menjadi pegangan Anwar pada ketika ini.

Anda boleh KLIK DI SINI untuk terus membaca beberapa komen yang diberikan menerusi gambar tersebut. Pastikan anda Sign In terlebih dahulu FB anda.






Sememangnya berlaku usaha untuk menumbangkan Tokoh Ulama' PAS berdasarkan kenyataan yang menentang dasar Buku Jingga Pakatan seperti larangan beliau menggunakan Kalimah Allah buat Agama2 selain dari Islam. Antara paparan yang didedahkan terhadap usaha menjatuhkan Haron Din DI SINI.



1 comments:

Anonymous said...

saya lebih respek Haron Din dari Nik Ajis dan Hadi....
Haron Din keluarkan nasihat berlandaskan ugama tapi Nik Ajis dan Hadi senang2 keluarkan fatwa sendiri berlandaskan kepentingan politik.

Powered by Blogger.