Mar 9, 2012

NGO PRO SEKSUALITI MERDEKA MOGOK BARING JALANRAYA - TUNTUT HALAL SEKS BEBAS!!Ini apa hal punya berbaring di jalan raya? Akal kelihatan sudah rosak. Siapa yang terbaring ini? Wanita yang terbaring ini merupakan Pemangku Presiden All-Women's Action Society (AWAM), Ho Yock Lin  yang merupakan antara Pemimpin kanan NGO yang bersama2 Ambiga mempertahan penganjuran Seksualiti Merdeka 1 ketika dahulu menuntut hak golongan Gay dan Lesbian tidak diperkecilkan. Kenapa bertindak seperti sudah hilang akal sebegini? Ho Yock Lin bertindak berbaring di lantai atau 'planking' di hadapan pejabat pos Briekfield sebagai tanda protes dan kecewa dengan status pembelaan dan kebebasan wanita di Negara yang dakwanya sudah tiada ruang.Sebanyak 15 NGO antaranya Women's Aid Organisation, Sister In Islam, Tenaganita dan Empower. Ini semua NGO2 yang kesemuanya terlibat dalam mempertahankan Penganjuran Seksualiti Merdeka sebelum ini bakal merosakkan Akidah kaum Hawa di Negara ini.
DEMONSTRASI yang berlangsung semalam di sekitar ibu kota itu dikepalai NGO Wanita Suara Perubahan dan turut menghantar sebanyak 576 sampul berisi sarung tangan putih dan surat jemputan kepada semua ADUN di setiap negeri sebagai simbolik tuntutan syok sendiri tersebut.

Sudah2 lah. Kamu pergi protes Ketua Wanita PKR Mak Lampir yang secara terbuka menjadi penyebab Pemimpin2 Wanita di Negara ini diherdik dan dihina. Malas nak ulas. Tuntutan yang sebenarnya tidak wujud sama sekali. Semua ini propaganda politik semata2.10 comments:

Anonymous said...

kalau time diorang baring atas jalan kita pijak tak pa ka???

dah nama pun tempat berjalan...
bukan tempat nak baring or tdo...

pejuang hamas...

Anonymous said...

BUANG MASA! BUANG WANG! PEMBAZIRAN! BANYAK CARA LAIN YANG BOLEH DIBUAT! INI NEGARA MALAYSIA TIDAK SAMA DENGAN BARAT LAGI KEPARAT! DIORANG NI DAH PERASAN JADI `MAT SALEH' DAN ASYIK DEMO NTAH APA-APA. WASTED TIME. STUPIDITY.

Anonymous said...

rasa macam nak sekeh sorang2 ja manusia jenis nih.. x puas2 nak buat benda salah... hgpa pi la amerika.. nak sebok2 kt melesia kejadah happa!!

Anonymous said...

NGO overseas sudah tabur wang banyak..

takkan dia nak buat keje bodoh camtuh..

fikir2kan lah

Anonymous said...

nak bawa budaya yg mmengarut,sudah2 la tu...

Anonymous said...

jom kita pijak2..

Anonymous said...

sister in ISLAM kalau bagi kaunseling kalau nak buat sex jangan lupa pakai kondom, umur biar cukup 18, kalau laki sama laki bila meyontot bia tempat private jangan public takper tuhan sister in "islam" tak marah...

DORANG NI SEDAR KE TAK NI?????

Anonymous said...

Duit dah dapat... Tak kan dok diam aje...

Itulah masalahnya bila dah dapat bantuan dari amerika dan israel untuk mendemokrasikan negara malaysia ni memgikut ala demokrasi amerika..

Itulah jugak akan terjadi kalau regime anwar dapat memerintah negara ni.. Hutang budi terpaksa dibayar..

pakwadin said...

Nasib baik aku tak dak dekat Pejabat Pos tu, kalau aku ada, aku ikat kaki tangan bubuh dalam kotak Pos Laju kat Israel atau Amerika-paling tak pun boleh juga dapat bantuan dibawah skim orang tak berpenghuni... heran sungguh la aku betina ne, tak dak laki ka, kalau nak sangat cari la Mat Sapu dan Ust Bahlol. he he he he......

Anonymous said...

Ini semua muka lesbian ke...

Powered by Blogger.