Mar 28, 2012

DATUK NALLA DEDAH SENARAI AKTIVITI SEKS ANWAR BERSAMA SHAMSIDAR!!









Tindakan saman Anwar dan mengupah sekumpulan gangster mengugut bekas sahabat beliau, S.Nallakaruppan tidak langsung dipedulikan.



 



Malah Nalla tampil lebih berani mengukuhkan lagi tuduhan Umi Hafilda Ali mendakwa sememangnya Ketua Pembangkang itu pernah menjalinkan hubungan seks bersama isteri Azmin Ali, Shamsidar Taharin.

Nalla juga sekali lagi mencabar Anwar mempercepatkan urusan kes samannya terhadap beliau kerana tidak sabar2 untuk mengheret perilaku seorang sahabat yang dikenalinya lebih dari 30 tahun itu.

 


Nalla yang pernah mengorbankan dirinya di penjarakan demi menyelamatkan Anwar pada tahun 1998 yang lalu tidak akan sama sekali mbenarkan Anwar dinobatkan selaku PM dgn lakonan hebat memperdaya kepercayaan rakyat terhadapnya.

15 comments:

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous said...

scam !! haha

Servant of God said...

Belum cuba invest belum tahu ye?

Dah invest, baru tahu kena tipu.

BajingAlas said...

xyah nak wat semak blog org lah weiiiii...scam tu.....

Anonymous said...

x nk lah jadi kaya mcm tu....senang daripada kesusahan org lain.......tq
apa cer bang anon ni.......lepas 1, 1 bala yg dtg.........

Anonymous said...

Orang memang tak mau dia jadi PM..haha

Anonymous said...

teruskan datuk. i trust there must be someone, somewhere, out in the open who can really stop anuar from going further and i am sure it is u. kesian mereka mereka diluar sana yang masih lagi menyokong anuar. saya yajkin mahkamah adalah tempatnya untuk datuk umumkan segala apa yang datuk pendamkan selama ini.

i wish u all the best.

Anonymous said...

ya dah lama menunggu dan menanti kebenaranya. Bersumpah pun tak berani kesana sini melalak buang masa, tenaga, kalau perbelanjaan tu di sedekah pada fakir miskin lagi berfaedah ni kesana sini berceramah menegak benang basah hanya manusia buta hati saja yang percaya lalakan tuan terkangkang tiadalah kata-kata beliau yang menyenangkan. Tapi saya percaya janji Tuhan setiap kata-kata yang terbit dari mulut adalah doa untuk diri-sendiri.

Anonymous said...

kuat kan semangat datuk kami sentiasa menyokong dedahkanlah kebenarannya u all the best.

Anonymous said...

SETAN VS IBLIS...

MANA lagi Hebat..

Nalla VS anuar..

Hidup hassan ali..

Anonymous said...

Hanya setan yang tahu perangai iblis.. Hanya setan yang boleh mengalahkan iblis sebab dia sahaja yang tahu perangai dan helah iblis..

Anonymous said...

Hanya setan yang tahu perangai iblis.. Hanya setan yang boleh mengalahkan iblis sebab dia sahaja yang tahu perangai dan helah iblis..

anti bohmau said...

rasakan nwar..

kalau dia berani teruskan prosedur saman dia tu, kita akan mendengar dari mulut nalla sendiri betapa korupnya nwar, betapa gilanya dia ngn bini orang kanannya, betapa dayusnya orang kanannya & betapa teruknya wan azizah & anak2 diperbodohkan terus2an...

masalahnya, adakah anwar akan teruskan ke mahkamah atau tidak sbb kebanyakan kes samannya hanya setakat saman sj...

Anonymous said...

perbicaraan yg ditunggu2 rakyat...yg selama ni pembangkang walau dah tau tapi dok tutup dan tutup demi kepentingan politik...biar Pas tahu watak sebenar the chameleon yg selama ni mereka jadikan ketua...dua tokoh ulama kelantan abdullah saamah dan mohd anoor Deris menyeru umat Islam menolak pemimpin yg mengamalkan biseksual kerana amalan tersebut dilaknat Allah!...Subhanallah!

Anonymous said...

pemimpin yg melakukan perbuatan yg dilaknat Allah boleh bawa kehancuran kpd agama, justeru mengikut hukum Islam adalah fardu ain kpd umat Islam menolak pemimpin yg mengamalkan biseksual dan wajib ditentang habis-habisan!

Powered by Blogger.