Mar 8, 2012

MAHFUZ OMAR - "AKU HARAP OSTAZ GILA ZIZAN LEKAS MAMPOIH..!!"BUDAYA Politik dalaman PAS yang kian rosak dan gila akibat kemaruk kuasa meninggalkan prinsip Agama.

Puak2 PAS Anti Ustaz Azizan yang cenderung memuja Mahfuz Omar selaku tokoh Parasit PAS Kedah kini sedang rancak dan gian membuat 'kempen kedai kopi' memburuk2 kan MB Kedah tersebut dan dilihat agak melampaui batas.
Golongan ini sampai ke satu tahap dengan nada sinis mendoakan beliau segera pulang ke rahmatullah dengan alasan tidak tahan dengan sikap amalan yang didakwa Diktator dalam menjalankan tugas selaku Pemimpin No. 1 Kerajaan Negeri Kedah.

Walhal ianya dirancang sekian lama sebagai salah satu kempen permulaan menjelang PRU13 agar Ustaz Azizan tidak lagi dipilih semula memegang jawatan MB Kedah.


Salah satu sebab utama adalah respons Negatif dari sahabat politik DAP dan PKR yang tidak senang duduk dengan perancangan Ustaz Azizan yang akan lebih bertegas dalam memperkasa Enakmen Syariah termasuklah mengurangkan Pusat2 Hiburan dan penjualan minuman keras yang sebelum ini tidak dapat dilaksanakan.

Tindakan Ustaz Azizan berkeras ini dilihat akibat memberontak dengan kelakuan Parasit2 PAS yang cenderung menentang perlaksanaan beliau selama ini dan membela DAP serta PKR walaupun ianya merupakan agenda utama PAS.


Kemaruk mahu kuasa. Silap2 PRU13 kembali ke tangan Kerajaan Rakyat sebenar Barisan Nasional. BN Kedah.. PERKASA Komitmen anda demi mempertahankan nasib rakyat.


Lagi Artikel Berkaitan (KLIK pada tajuk di bawah) :-

2 comments:

kadri said...

Harap kalu bn menang di kedah boleh tutup premis judi, arak dan sewaktu dgn nye. .?harap pas kureng kene banyak kerja keras lg hiraukan dap mca dan sekutunye ustad azizan tegakkan undang syariah jgn ikut sgt buku jingga tu yg mane baik je ikut hehe

PaKMie said...

MAHFUZ KE MAMPUS kompius pula aku nih...

Powered by Blogger.