Mar 15, 2012

LAGI BEKAS PEMIMPIN PKR AKUI ANWAR KERJASAMA DENGAN YAHUDI!!







Parti Keadilan Rakyat (PKR) dicabar supaya menafikan dakwaan kononnya wujud kerjasama mereka dengan dua badan asing berkaitan Yahudi bagi membentuk gerak kerja pilihan raya bagi menentang Barisan Nasional (BN). 
 
Datuk Seri Zahrain Mohamrd Hashim (Bebas-Bayan Baru) memberitahu persidangan Dewan Rakyat hari ini bahawa beliau mempunyai bukti mengenai penglibatan pihak luar itu dalam politik tempatan, yang didakwanya mula berlaku sejak beberapa pilihan raya kecil sebelum ini dan pada pilihan raya negeri Sarawak tahun lepas.
 
"Kedua-dua badan yang nyata mempunyai hubungan yang begitu akrab dengan pelobi Yahudi antarabangsa berperanan menyediakan ‘operating procedure’ atau gerak kerja (bagi pembangkang) untuk menghadapi pilihan raya yang akan datang. 

"Wakil beberapa NGO tempatan serta parti politik juga telah dilatih di negara luar mengenai cara-cara untuk menentang kerajaan. Salah satu latihan khusus mereka ialah bagaimana untuk menimbulkan kebencian rakyat terhadap kerajaan,” katanya ketika membahaskan usul Menjunjung Kasih Titah Diraja pada persidangan Dewan Rakyat di sini.  

 Sebuah akhbar tempatan semalam melaporkan wujud kerjasama antara PKR dan dua buah badan asing yang mempunyai kaitan Yahudi, iaitu Konrad Adeneur Foundation (KAF) dan National Democratic Institute for International Affairs (NDI), yang didedahkan oleh BN Selangor.

Zahrain, yang juga bekas anggota PKR, berharap Kementerian Dalam Negeri (KDN) tidak mengambil mudah mengenai perkara itu.

Beliau mencadangkan agar satu badan khas diwujudkan bagi menyiasat penglibatan “orang asing” dalam politik tanah air.

12 comments:

Anonymous said...

Yop cuba teliti muka "sadin" anwar dalam gambaq tu. Cakap apa pun muka cam tu jugak

Anonymous said...

Muka orang bermasalah..

Tak ada seri langsung...

A vote for PR is a vote for ISRAEL..

Anonymous said...

Nik ziz pun suka makan duit yahudi.. Semoga allah beri petunjuk kepada dia supaya tidak bersubahat dengan musuh islam..

Anonymous said...

Biar orang ramai tengok macamana nik aziz mempergunakan agama untuk kepentingan politik di padang masyar nanti... Allah maha mengetahui..

Anonymous said...

Kerajaan bayar duit untuk dapatkan nasihat bagi khazanah nasional etc..

PR dapat duit dan nasihat sekali dari agen yahudi...

Siapa yang pandai...

Anonymous said...

patutlah duit banyak buat banner sana sini . ada 'money coming in lah' katakan..

Anonymous said...

Kenapa puak puak PAS senyap aje... Lebih baih HASSAN ALI terima duit dari ahli korperat malaysia jika dibanding dengan yahudi... tergadai negara ke musuh islam nanti...

A vote for PR is a bote to ISRAEL..

Anonymous said...

Inilah yang dikatakan bagi betis nak peha.. Persatuan DOO GONG sekolah cina dah nak buat demo dan sebagainya.. Adakah ini juga salah satu NGO yang mendapat bantuan dari YAHUDI... Nak buat porak peranda negara dan jatuhkan image malaysia dimata dunia..

Anonymous said...

MAID INDON.. AKAN RAMAI LAH LAGI YANG AKAN KENA DERA JIKA MEREKA HANYA BUAT SATU JENIS KERJA SAHAJA DENGAN MAJIKAN.. MESTI MAJIKAN AKAN MELEPASKAN KEKECEWAANNYA / FRUSTRATION KEPADA MAID DIA.. DAHLAH GAJI BERTAMBAH MAHAL.. KERJA KURANG... DAPAT MAKAN DAN DUDUK FREE PULAK TU.. MAID MACAM NI LEBIH BAIK KEPADA CANTEEN, KEDAI DOBI, JAGA CHILDCARE DAN DIJADIKAN CLEANER DI RESTORAN RESTORAN ATAU HOTEL HOTEL MURAH SAHAJA..

Anonymous said...

PAS pun duit banyak... Banner sana sini jugak.. Mesti peruntukan dari yahudi yang melalui "boss" PR no 1 di malaysia.. Mana dia orang nak dapat duit buat banner ni semua kalau tidak dapat bantuan "asing"...

Anonymous said...

Banner / flag PAS memang banyak..

Tetapi yang herannya ramai juga anak anak kecil dari negeri pembangkang yang datang ke lembah klang ni untuk mintak derma buat asrama dan sekolah pondok mereka... Bukankah ini sepatutnya dijaga oleh kerajaan negeri.. Duit semua diguna untuk tujuan politik.. Rakyat menderita..

Atau budaya meminta ini digalakkan oleh kerajaan mereka..

Tangan Yang memberi lebih baik dari tangan yang menerima..

Anonymous said...

Sudahhh.. PAS makin sesat...

Kini menyokong YAHUDI pulak.. Dah tuhan laknat bangsa nesrani... Bukan kah itu yahudi.. Tak ada pun dalam quran cakap tolak ideologi zionis...

Itu cakap PAS songsang aje...

A vote to PAS IS NOW a vote for ISRAEL..

Powered by Blogger.