Mar 27, 2012

KOMEN ANWAR DI BLOG BELIAU MENGAKU GEMAR AKTIVITI SEKS!!?Anwar yang juga merupakan seorang 'blogger' amat teliti dalam memastikan komen yang diberikan setiap pengunjung di lamannya itu. Komen2 yang dihantar akan disimpan terlebih dahulu sebelum pihak empunya blog (Anwar) memilih dan mengenalpasti komen2 yang memihak kepadanya sahaja akan dipaparkan.


 Ada pihak yang cuba menyedarkan Anwar agar kembali insaf dan berpaksikan kepada perjuangan sebenar, tidak beliau paparkan. Ada juga yang memberi komen yang membuka minda beliau akan perubahan yang diharapkan tidak di sedari dirinya, pun tidak terpapar. 

 
Namun bagaimana pula komen dari salah seorang penyokongnya yang membawa maksud mengiyakan aktiviti seks Anwar? KLIK DI SINI untuk lihat komen dan penjelasan lanjut dengan lebih terperinci.


3 comments:

gelembung rakyat said...

ramai blogger umno pon same...papagomo je dak... idop GOMO!

Anonymous said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

pakwadin said...

apa pulak sahabat kita ni, semua dia selit dengan Iklan Haram dari luar negeri nanti ramai pulak yang kena-kawan2 beringat-ingat bila melabur jangan terlebur.... Ingat.. Ingat...

Powered by Blogger.