Mar 24, 2012

'HIDUP SHAHRIZAT' - ZURAIDA HINA 20 RIBU WANITA UMNO BANJIRI PWTC ITU 'PUNTIANAK!!'Taknak cerita lebih2. Nanti ada orang marah kata blog ini 'syok sendiri' sokong Kak Ijat. Kalau Zuraida kata begitu boleh terima lagi. Tapi ada beberapa kerat 'keluarga' dalam UMNO boleh turut serta 'berkempen' melemahkan Wanita UMNO, orang itu semacam tak sedar akan kedudukan mereka.

Gambar ini boleh ditafsirkan. Ingat. Jumlah yang hadir hampir 20 Ribu Wanita UMNO di PWTC semalam menyokong Shahrizat ini adalah 'wakil' setiap Negeri. Kalau wakil sahaja sudah mampu mengumpul sejumlah itu, adakah releven dakwaan individu yang menyokong Shahrizat itu 'syok sendiri'? Realiti, pemimpin yang berjiwa rakyat akan disayangi.  Aku nak tengok mampukah Zuraida mengumpul sejumlah ini dalam Perhimpunan Sayap PKR tersebut. Mana boleh. Berapa jumlah Ahli Wanita PKR setakat ini? Kalau jumlah Ahli PKR Pusat pun sekadar 10 Ribu, bagaimana hendak mengumpul 20 Ribu Wanita Malaysia. 

Terpaksalah panggil Wanita DAP dan Muslimat PAS bantu. Muslimat PAS sudah tentu boikot selagi Zuraida memimpin Pergerakan Parti milik Anwar itu.

Syabas Kak Ijat. Pemimpin Wanita Berjiwa Rakyat. Insyaallah, berdoalah jika Kak Ijat di pihak yang benar. Allah akan bantu setiap hamba yang ikhlas dalam menjalankan amanah seorang Pemimpin. - Sumber Foto : Agendadaily.


4 comments:

Anonymous said...

Fatwa terbaru nik aziz..

Usahasama dengan yahudi diharuskan.. Tidak haram..

Makin sesatlah nik aziz..

Anonymous said...

Nik aziz dah stop lama baca quran kot...

Asyik baca buku jingga aje...

Itulah dihalalkan bekerjasama dengan yahudi..

A vote for PAS NOW is a vote for INDEPENDENT ISRAEL..

Anonymous said...

Isu sharizat itu isu remeh..

Umat islam perlu lebih meletakkan perhatian kepada isu ISRAEL ni.. Kita tengok sekarang ni PAS semakin hilang pedoman.. Adakan ini balasan dari allah untuk melaknat parti itu..

Kini PAS..
SOKONG ISRAEL.
SOKONG MURTAD..
SOKONG ARAK..
SOKONG ZINA...
SOKONG RUMAH JUDI DAN URUT (TERUTAMA DI SELANGOR)
SOKONG LIWAT..

Mana laungan negara ISLAM.. Tak kedengaran lagi..

Anonymous said...

Agaknya sayap Wanita MCA sekuat ini ke? Bags kalu sayap Wanita MCA digerakkan dengan aggresif masa PRU nanti...

Powered by Blogger.