Mar 19, 2012

HADI AWANG SOKONG PEMIMPIN YAHUDI GARA2 BUKTI VIDEO ZINA ANWAR DI BANGKOK!!?Kalangan Pimpinan2 Ulama' PAS kian hampa dengan 'fatwa' terbaru Presiden Hadi Awang yang semakin dilihat tersepit akibat tertekan dengan Pimpinan sekelilingi beliau yang merupakan Parasit2 PAS. 

Persoalan hubungan rapat Anwar beberapa Pemimpin Yahudi seantero dunia akhirnya mesti 'direstui' PAS bagi menjawab persoalan2 yang dibangkitkan beberapa Penyokong yang masih setia pada PAS. 


Bagaimana ahli2 PAS di peringkat akar umbi mampu menerima fatwa terbaru Hadi Awang yang membenarkan Pemimpin Islam menjalin hubungan dengan Pemimpin2 Yahudi atas kapasiti Hubungan Diplomasi walhal terang2 an Pemimpin2 Yahudi tersebut secara terang2 an menyokong penaklukan Israel terhadap Palestin.?

Malah sudah pasti ahli2 Perniagaan Yahudi inilah yang secara tidak langsung menyalurkan sokongan dan bantuan kewangan bagi memperkuatkan Kerajaan Israel. 


"Kami cabar Tuan Presiden beritahu kepada kami seorang sahaja Pemimpin Yahudi yang menentang Penaklukan Israel? Siapa? Walhal baru sahaja Majlis Syura Ulama' PAS bertegas dalam soal Israel ini. Bagaimana Hadi Awang boleh mengeluarkan kenyataaan sedemikian?"


"Atau ianya sekadar teks yang dibaca olehnya  keluaran Parasit2 PAS sepertimana pengumuman pemecatan Hasan Ali yang lalu". Dakwa beberapa Pimpinan PAS Gombak.

Malah lebih musykil jikalau dahulu mereka mendakwa PAS menentang UMNO kerana menuduh Kerajaan Parti ini ada kerjasama dengan beberapa Pemimpin Yahudi malah Kristian di USA akan tetapi kini menyokong pula tindakan Anwar walaupun dalam pada yang sama masih menghina ahli2 UMNO yang bersekongkol dengan parti tersebut. Jelas ianya ada usaha memecahbelahkan ummah secara ekstrim.


Ada sumber mendakwa bahawa kenyataan ini mesti dikeluarkan gara2 bukti beberapa Video Zina melibatkan Anwar Ibrahim kini dalam salinan Pimpinan Yahudi dan ianya akan disimpan tanpa sebarang pendedahan jika sokongan kerjasama Pakatan yang ditubuhkan Anwar dan pimpinan secara keseluruhan.


 PAS merupakan satu2 nya gabungan Pakatan yang sebelum ini tidak menyatakan pendirian mengenai hal tersebut. Lantas Hadi Awang terpaksa tunduk menyatakan pendirian dan tidak mampu membantah setelah dipersetujui majoriti pimpinan PAS Pusat yang hampir 75% dikuasai Parasit2 PAS.Inikah gabungan yang anda bakal pilih bagi menakluki Kerajaan Pusat kelak? Status yang secara terang2 an mahu hubungan bersama Peniaga2 Yahudi dirancak dan diperhebat demi sokongan moral yang lebih kental membentuk Kerajaan jika menang pada PRU13 kelak?
Artikel berkaitan (Klik pada tajuk di bawah untuk paparan) :-


"ANWAR PERNAH HASUT SAYA IKHTIRAF ISRAEL.." - MAHATHIR!!1 comments:

Anonymous said...

perlu diperingatkan ada dikalangan ulamak pas yang mendapat phd dari universiti di barat dalam bidang pengkhususan agama islam yang mana universiti itu bertaraf elit tetapi pemiliknya adalah yahudi, gurunya adalah yahudi dan tentulah phd itu adalah kurniaan yahudi, kita perlu minta penjelasan dari haji adi tentang hal ini, sejauh manakah perhubungan antara yahudi dan islam dibenarkan. adakah sehingga menuntut ilmu islam dari yahudi dibolihkan.

Powered by Blogger.