Mar 21, 2012

GEMA MURTAD RETAK DEWAN DUN SELANGOR - DAP BALUN ADUN PAS BODOH BACUL!!

Bekas Pemimpin No. 1 PAS Selangor Datuk Hasan Ali (Gombak Setia-Bebas) hari ini memulakan tugasnya sebagai wakil rakyat Bebas di dewan undangan negeri Selangor dengan membidas bekas rakan-rakan partinya semasa perbahasan titah diraja.

Sasaran pertama beliau adalah Pesuruhjaya PAS Selangor Dr Abdul Rani Othman (Meru-PAS), yang semalam menyelar Hasan kerana tidak hadir pada Majlis Santapan Diraja, semalam walhal Dr. Hasan telah memaklumkan berkaitan isu tersebut kepada pihak berkenaan.
 
Lantas beliau menyelar Abdul Rani kerana menyerang peribadinya dengan mengatakan bahawa bidasan ke atas beliau itu tidak mencerminkan kebijaksanaan yang seharusnya dimiliki oleh seorang ADUN.
"Saya juga pernah jadi ahli parlimen. Kadang-kadang menteri tidak menghadiri sidang Parlimen kerana mempunyai beberapa perkara lain yang mendesak. Adakah itu bermakna mereka tidak menghormati Dewan Rakyat?"

"Meru hanya menyerang peribadi saya semata-mata kerana beliau tidak dilantik sebagai exco  (Selangor) selepas saya telah digugurkan" 

"Beliau harus berjumpa dengan seorang pakar psikologi untuk mengubati masalahnya," katanya sambil disambut dengan tepukan beberapa ADUN yang menyokongnya.

Berang dengan kata-kata Hasan itu, Abdul Rani sekali lagi mencelah dan menuntut Hasan menarik balik kata-katanya.

"Saya seorang doktor profesional, awak bukan. Saya tahu saya tidak perlu seorang pakar psikologi," katanya.

Hasan membalasi: "Apa masalah awak? Jumpa psikologi bukan perkara yang tidak baikbagi semua orang.”

4 comments:

Anonymous said...

- betol, apa salahnya mereka ini menjalani pemeriksaan psikologi dan sudah sememang patotnya kerna beliau mewakili rakyat manakala rakyat perlukan seorang wakil yg disahkan waras pemikirannya utk pembangunan rakyat.

Anonymous said...

kalau dr tapi bengong apa faedahnyer.......

Anonymous said...

Dia bukan doktor pakar..

Entah entah doktor tak laku.. Sebab tu join politik..

Jangan ingat doktor tak boleh dapat sakit jiwa.. Mana ada orang sakit jiwa cakap yang dia sakit jiwa.. Tak percaya pergi jumpa psychiatric dan tanya.. Banyak study juga trlah tunjuk ramai doktor ada sakit jiwa dsbnya..

Sign off - doktor sakit jiwa..

Anonymous said...

Harap blogger yang pakar edit video dapat edit video seks anwar ibrahim.. Tutup bahagian tertentu sahaja.. Siarkan video itu dari awal sampai akhir.. Tentu tak boleh charge video seks sebab tak tunjuk anu.. ANUar pun tak boleh saman sebab dia cakap itu bukan gambar dia.. Dengan cara ini kita dapat tengok apa yang disiarkan itu betul atau rekaan semata mata..

Powered by Blogger.