Mar 10, 2012

GAMBAR NIK AZIZ MENARI DI NIGHT CLUB KETIKA MUDA DIDEDAHKAN!!Agak menarik gambar di atas yang tertera pada raut wajahnya merupakan Diktator PAS Nik Aziz Nik Mat. Ini merupakan sebahagian daripada Koleksi Gambar fotoimpose yang direka oleh Otai Blogger Jeffry Damien menerusi laman blog beliau DIMENSI.

Gambar ini dihasilkan gara2 kenyataan Nik Aziz semalam yang mahu rakyat menganggap beliau sebagai seorang Artis sebaris dengan Selebriti2 sedia ada. Kenyataan ini dilihat menggambarkan Nik Aziz mahu mengembalikan popularitinya yang kian surut akibat tindakan2 beliau menjadi 'Kuda Tua Tunggangan' Anwar dan sekuru2nya.

Sekali sekala mengeluarkan gambar yang sememangnya terbaik. Sekurang2 nya kita mengakui gambar ini adalah superimpose. Tidak seperti Pimpinan Pembankang yang tampak bodoh mengeluarkan kononnya gambar bukti seperti di atas bagi mengukuhkan dakwaan Anwar bahawa Perdana Menteri ini pernah menemui Altantuya. Walhal jelas penipuan pada gembar tersebut.

Bercakap tentang fitnah Altantuya, kelihatan Hadi Awang bakal membongkar fitnah Altantuya yang dikeluarkan Anwar malah agak menyesal menarik semula Idea cetusannya membentuk Kerajaan Perpaduan. KLIK DI SINI untuk baca paparan reaksi Hadi Awang berkaitan isu Altantuya.

Anda juga boleh melayari Blog Dimensi DI SINI untuk lihat beberapa keping gambar lebih menarik tarian Nik Aziz.
7 comments:

Anonymous said...

pok nik a go go malam pesta muda mudi yeahhhhhh

ekekekekekek

Pewaris Wasiat said...

lama tak dengar perkataan "Malam Pesta Muda Mudi.."...hehehehehe

Anonymous said...

hidu nik ajis!

hiduk nik ajis!

hiduk nik ajis!

hiduk isle..hidup a go-go!

Anonymous said...

bodoh jugak PR,,guna gambar superimpose nak kenekan org lain..baik letak gambar mak bapak diorg lg bagus..

Anonymous said...

sudah lah nik ajis. banyak sangat telan najis anwar sampai jadi bodoh. jadi artis blue buleh laa. jadi pasangan liwat anwar dalam video besi wkakakakaka

Anonymous said...

pok nik leh frame kat umah hak hak hak hak

Anonymous said...

awat la korang nie bodoh sngt...terang2 gmbr tu edit..macai umno mmg bodoh rr..hahaha..tergelak aq tgk kebodohan korang

Powered by Blogger.