Mar 26, 2012

VIDEO - BUDAK ADAM ADLI SERTAI PRO ASPIRASI..!!







Kalau dalam Politik Pembangkang mana2 Pemimpin yang mengkritik dan tidak bersetuju dengan kenyataan Gabungan Pembangkang dilabel Agen UMNO. Tak kiralah kritik ikhlas atau tidak, terus dilabel Agen UMNO. Kalau lompat parti kena tengok juga. 

Kalau lompat parti2 dalam Gabungan mereka, sudah pasti dipuji dan digelar pejuang. Kalau lompat masuk UMNO tak payah siasat terus digelar Agen UMNO.






Yang menariknya, dalam politik mahasiswa sekarang pun dah pandai lompat 'parti'. Kalau di dalam Politik Mahasiswa dilabel sebagai apa? Salah seorang pendokong Pro Mahasiswa dan pengikut Kumpulan Adam Adli seperti video di atas telah menyertai Pro Aspirasi. Kenapa? Tonton dan sebarkan. Pro Mahasiswa taknak berdemo ke bila ada kawan dah tinggal Kumpulan kamu? Berdemo saja.






Tapi ada juga yang beri cadangan paling bijak. Mana2 mahasiswa yang malas nak belajar dan ekstrim lebih minat untuk bergiat aktif membabi buta dalam Politik Mahasiswa, belajarlah di UNISEL atau mana2 IPT di bawah Kerajaan Negeri Pembangkang. 

Baru mereka boleh nilai siapa Pemimpin yang benar2 jujur memperjuangkan Mahasiswa. Apa2 pun TONTON VIDEO DI ATAS.


2 comments:

Jeffry said...

DAK ADAM TU DH LAMA SGT CIOM MONTOT ANUWAR BROO. SATU HARI X CIOM BLEH LALOK WOOO. DIA DH WAT PERJANJIAN SETAN DGN ANUWAR SAMPAI MATI HUHUHUHU

Anonymous said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Powered by Blogger.