Mar 11, 2012

BAJET TUNANG ANAK NAJIB - RAFIZI SURUH CONTOHI ANWAR BAWA KAK WAN NIKAH LARI KE SIAM!!Serangan terbaru Rafizi hendak menggambarkan betapa 'rasuah' nya UMNO ini sehinggakan soal perkahwinan anak PM Najib Tun Razak pun dipersoal.

Seolah2 tiada isu lagi hendak dipaparkan. Rafizi patut tanya bapa ayam kamu Anwar Ibrahim bagaimana kisah perkahwinan beliau bersama Wan Azizah. Memang sangat 'menjimatkan.' Kira Pemimpin2 wajar mencontohi Anwar dari sudut itu.
Hanya memerlukan kos pengangkutan ke Siam untuk bernikah di sana. Tapi dari soal moral? Huh. Sanggup membawa lari anak orang dek kerana dibenci bakal bapa mertua. 

Sudahlah Rafizi. Nak berperang politik menyerang moral seseorang sekalipun, janganlah kelihatan begitu terdesak. Sampaikan Bajet Kahwin anak PM pun mesti diisytihar kepada rakyat?

Lebih baik berkahwin. Tidak kisahlah hendak Nikah dan sambut secara sederhana atau meriah. Ikut kemampuan. Daripada bersikap munafik mengadu dirinya Ustaz akan tetapi ditangkap berkhalwat isteri orang.

Tonton Video paparan dan Pembongkaran situasi Anwar kemaruk mahukan Wan Azizah. Anwar telah meminta bantuan Mufti Perak Ustaz Harussani sebagai salah seorang individu yang merealisasi pernikahannya itu. Ianya disahkan sendiri oleh Pemimpin PAS Perak Ustaz Ahmad Awang yang juga dirayu Anwar membantu urusan nikah tersebut.Artikel Berkaitan (KLIK pada tajuk di bawah untuk baca) :-

3 comments:

Anonymous said...

dia tak sempat nak langgar kereta anak najib, ha ha ha

kadiak said...

Dasyat. Istifar banyak2

anti bohmau said...

memang jimat abisy!!!!

Powered by Blogger.