Feb 22, 2012

UMNO AKUI RESAH KEWUJUDAN NGO JATI!!?
Umno sentiasa membuka ruang dan bersedia untuk berdialog dengan semua badan bukan kerajaan (NGO) termasuk JATI dalam semua hal terutamanya isu semasa membabitkan kepentingan bangsa dan agama.

Ketua Penerangan Umno Datuk Ahmad Maslan berkata Umno mengalu-alukan mana-mana sahaja NGO yang mahu berjumpa dengan parti tunjang pemerintah bagi mendapatkan penjelasan atau berbincang tentang sebarang isu semasa ataupun kekeliruan berhubung sesuatu perkara di peringkat kerajaan mahupun parti itu.

"Kita terima sesiapa sahaja, Umno tidak memilih mana-mana NGO walaupun NGO daripada bangsa lain dalam membincangkan hal-hal bagi kebaikan bersama," katanya kepada pemberita selepas menyampaikan ceramah sempena Program Rapat Umum 1Malaysia bersama Warga Pendidik di sini, hari ini.

Seramai 389 guru daripada sekolah-sekolah Bahagian Kapar hadir pada majlis penerangan itu.

Mengenai JATI yang dilancarkan semalam, Ahmad berkata beliau yakin NGO itu mampu memainkan peranannya bagi memperjuangkan Islam, Melayu dan Institusi Raja berdasarkan pimpinan badan berkenaan.

1 comments:

AntaraPos said...

Perbuatan Rosakkan Agama, Akidah Umat Islam Semakin Dahsyat - Harussani | http://antarapos.com/v1/index.php?q9nan56SpKPkoObnaNGXpVvZn7WlcpZo | http://antarapos.com/v1

Powered by Blogger.