Feb 18, 2012

ULANG TAYANG VIDEO MENARI - ANWAR KATA HADI AWANG PUN PERNAH MENARI!!









"Satu lagi fahaman Pemimpin ini yang bakal menjadi Perdana Menteri adalah Liberalisme.. Bayangkan Liberalisme.. LIBERALLLLL!!  LIBERALLLLL!!... Nak menari boleh pergi surau boleh, nak minum arak boleh pergi surau boleh... Nak berzina boleh pergi surau boleh...." - DR. HASAN ALI -








"Pemimpin ini akan membawa Konsep Pluralisme... Semua Agama itu sama sahaja... Kalimah Allah sebagai bukti boleh digunapakai kesemua Agama di dunia ini memberi mesej bahawa Allah menjanjikan kasemua Agama adalah ahli Syurga jika setiap dari mereka kuat beribadah mengikut fahaman Agama masing2."



13 comments:

Anonymous said...

Ivory properties beli tanah kat penang dengan harga 1 billion dan boleh bayar dalam masa lima tahun... Sekarang baru bayar rm20 millions...

Isu ini memang terang terang nampak tak betul.. Ada penyelewengan dan kronisim disini... Harap kes ini dapat disiasat..

Cuba bayang kita dapat beli rumah dengan harga sekarang dan boleh bayar dalam masa lima tahun tanpa interest dan sebagainya... Nanti lepas lima tahun gerenti harga rumah itu naik, mungkin double the price, dan kita boleh jual.. Sudah tentu kita akan untung atas angin sahaja.. Kalau dalam kes ini, kalau harga nya jadi double maka macam kita bagi duit rm 1 billion kat ivory properties ni atas angin sahajalah..

Tak cukup lagi, Cuba bayangkan kalau harga ini dibayar sekali gus kepada kerajaan negeri... Tentu kerajaan negeri boleh invest dan dapat banyak untung dari pulangan duit ini dalam masa lima tahun.... Tapi dalam kes ini, tidak begitu..

Jadi memang jelas dan sah ada penyelewengan dalam kes ini..

Anonymous said...

Betul tu, bila benda itu ada tender... LGE cabar UMNO beli dngan harga RM1.8 billion... Baguslah tu jual dengan cina hendak murah, jual dengan melayu nak naik harga sampai lagi 30%.. sama lah macam exco cina kat kedah yang ada tax 30% untuk peruntukan kepada NGO tu... very typical of china man...

Kita cabar LGE, jual benda ini dengan harga 1 ringgit lebih dari harga yang dijual pada ivory properties dengan term yang sama.. Mesti ramai lagi yang nak beli... Fikirlah sendiri...

Anonymous said...

Macamana harga tanah kat KL Central boleh dijual dengan harga lebih RM1000 sekaki persegi.. Tapi harga kat penang tu tak sampai 1/5 dari harga KL Central..

Sudah pasti keuntungan nanti akan dapat digunakan untuk biayai kempen pilihanraya LGE dan DAP.. Win win situation antara DAP dan Ivory properties lah tu..

Fikirlah sendiri..

Anonymous said...

Terang terang LGE NAK HAPUSKAN HAK ORANG ORANG MELAYU JIKA PR BERKUASA.. IKUTILAH DEBAT LGE AND CSL

Anonymous said...

Debat CSL and LGE...

LGE TAK FAHAM BAHASA MANDARIN.. ORANG TANYA LAIN JAWAB LAIN.. INI DAH JADI KEMPEN PRU..

Anonymous said...

Debat CSL and LGE...

LGE Berpeluh hendak jawab soalan dari org cina...

Anonymous said...

Debat CSL and LGE...

Siapa pandai.. LGE kena telanjang oleh CSL and geng..

Anonymous said...

Debat CSL and LGE...

LGE ANTI MELAYU.. KES PORT KLANG.. DIA NAK SALAHKAN MELAYU PULAK.. TAK PUAS HATI ORANG CINA DARI MCA KENA SORANG SAHAJA..

Anonymous said...

Debat CSL and LGE...

LGE INNOVATIVE NAK JUAL NEGARA KEPADA ORANG CINA DALAM MODEL PRIVATISM NAK BAGI UNTUNG PADA RAKYAT..

Anonymous said...

Debat CSL and LGE...

LGE racist.. Semua ucapan dia lebih salahkan melayu.. Issue dia lebih kepada issue remeh temeh dan bukan issue nasional atau untuk kepentingan cina..

LGE juga cakap dia memang anti rasuah... Apa isu jual tanah kat pulau pinang dengan harga murah bukan rasuah..

LGE melibatkan anak dia dalam perdebatan... bila orang libatkan anak dia, maka dia paling bising.. Tapi guna anak sendiri masa berdebat..

Anonymous said...

Debat CSL and LGE...

LGE CAKAP Orang cina makan Saki baki orang umno.. Kalau macam tu semua orang melayu terkaya kat malaysia ni ialah orang melayulah.. Bukan orang cina .. Apa dia maksudkan ialah pemimpin cina tak dapat apa apa DAN bukannya orang cina..

Anonymous said...

Debat CSL and LGE...

MCA patut meneruskan usaha untuk memenangi hati orang cina.. Nampaknya CSL telah berjaya menjadikan debat ini sebagai turning point untuk meraih sokongan orang cina.. Syabas CSL..

Anonymous said...

Pleass make a cutting from the debate and put in utube etc that LGE has specifically say that they will ensure that malay right that is guaranteed in the constituition will be abolish if they come to power.. Of course in the name of hak sama rata.. Forget alut the constituition...

Powered by Blogger.