Feb 7, 2012

PKR BALUN SHAHRIZAT T'SASUL HINA AGAMA - 'PELACUR UMNO SKRG PAKAI TUDUNG!!'


"Saya selama ini diberi amanah memegang kuasa tidak pernah mengalami cabaran sebesar ini. Allah kini uji saya sejauhmana saya mampu bergelar Pemimpin. Alhamdulillah ada hikmah dan kini saya semakin dekat dengan Allah. Surah Al Baqarah antara pemberi kesan. Saya takkan mengalah kerana saya tidak bersalah. Saya doa agar Allah beri kekuatan. Kerana mereka (PKR) tahu serangan ini kerana saya Ketua Wanita UMNO. Mereka hina saya dan mahu Wanita UMNO tumbang."


Inilah sebenarnya antara sebab penentangan Muslimat PAS terhadap tindakan PKR yang berlebih2 an menyerang Shahrizat semata2 sehingga lupa akan matlamat utama serangan NFC. 

Di setiap ceramah PKR dinaikkan api kemarahan dan dihasut betapa busuknya setiap ahli UMNO yang sanggup memperdagangkan maruah lebih hina dari lembu tersebut. Lebih dahsyatnya PKR dikepalai Mak Lampir Zuraida terus dan terus hina tatkala Ketua Wanita UMNO itu sedang beribadah di tanah suci Kota Mekah.

Langsung tidak ada rasa malu, tanpa merujuk Agama, walaupun selama ini didakwa mereka ini menentang apa yang dikata 'kononnya' menentang serangan moral, akan tetapi lupa bahawa tindakan mereka menyebabkan penyokong hilang kawalan.

Apa yang disebut Muslimat PAS sememangnya telah berlaku. Para penyokong Anwar tidak lagi perlu berhujah memberikan bukti2 penyelewengan NFC, malah tidak perlu tahu akan bukti tersebut. 

Minda mereka telah diracun bahawa setiap yang keluar dari mulut kalangan Pemimpin PKR ditunjangi Diktator Pakatan bernama Anwar adalah benar.
Serangan ini gara2 penampilan terbaru Shahrizat. Gelaran2 menjijikkan seperti 'Pelacur UMNO sudah bertaubat', 'Bini taukey lembu buruk pakai tudung' dan pelbagai macam jolokan jahat diperkatakan Penyokong2 PKR ketika melepak bersarapan di kedai Mamak sebagai respons melihat penampilan terbaru Shahrizat di dada2 akhbar. Sakit telinga mendengarnya.

Semua ini kesan Ceramah2 Pemimpin PKR mengapi2 kan rasa benci sehingga sasaran menyerang isu nasional bertukar menjadi peribadi.
Merenung seketika apa yang disebut kesan moral sepertimana yang diberitahu pimpinan Muslimat PAS Pro Ulama' di Wilayah menyokong kenyataan DR. Mariah:-

"Benar kata Dr. MARIAH. Kita bantah serang peribadi Anwar. Dan perkara yang sama juga kita bantah jika ianya berlaku kepada sesiapapun, termasuklah Shahrizat. Ini bukan soal sesiapa. Ini soal prinsip. Bukan soal simpati atau membela Shahrizat. NFC isu nasional. Kemuka bukti jika ada penyelewengan."

"Menyerang peribadi sehingga mengaibkan ditegah dalam Islam. Apatah lagi terhadap seorang wanita. Dan ini telah berlaku di kalangan masyarakat. Kenapa Shahrizat sahaja diserang sehingga tidak terkawal menghina dia. Ada yang hina sehingga saya seorang wanita malu mendengarnya."


Ianya telahpun berlaku. Apa tindakan antum semua Ya Muslimat PAS? Diam dan terus dijadikan bahan mengumpat sesama sendiri bagi melepaskan geram.
Kerana selepas insiden Dr. Mariah, tiada siapapun yang berani tampil mendesak agar serangan dihentikan tanpa bukti dikemukakan secara jelas.  Parasit PAS dalam Muslimat PAS dikepalai Aiman Athira telah mengawal dan memastikan tiada isu pembelaan simpati seperti yang dilakukan Dr. Mariah diteruskan. 

Malah lebih teruk lagi, Pemimpin PAS sendiri Nizar Jamaluddin mengaibkan Shahrizat mempersoalkan harga  baju dalam beliau (Coli) yang berjumlah belasan ribu. 


0 comments:

Powered by Blogger.